Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Znao sam da će ovako biti
A i svakoj seriji dođe kraj
Čestitke

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

ne znaju kao ljudi da gube ... tukli bi se :cry:

eto arle, sta ti rekoh :D

Posted

Kad god je Lukaku promašio nepromašivo na početku, izgubili smo

Posted

Ovo bi Murinjo dobio... #samokazem

Posted

Nije bilo koncentracije, ali, ruku na srce, Emery je pobedio Solskjæra, što i nije neko iznenađenje, objektivno. Biće zajebano ovo za 4. mesto.  Nisam nezadovoljan igrom kao takvom, ali bila je gomila loših rešenja. Ok, 9 pobeda u gostima u nizu, što nije uspeo nijedan Unitedov menadžer ikada. Not too shaby. I Chelski i Arsenal su skloni kiksevima, tako da videćemo. Čestitke Arleu. 

Posted
33 minutes ago, John Coltrane said:

:laugh:

Cist penal :isuse:

Posted
3 minutes ago, radnik said:

ne znaju kao ljudi da gube ... tukli bi se :cry:

To je ok, znači da im je stalo, to je u redu. 

Posted

Manchester je sam sebe pobedio, dva opasna napada Arsenala i dva gola. I sudija je doprineo onim nepostojećim penalom ali deluje da United svakako ne bi dao gol da se igralo još 90 minuta.

Posted
On 8.3.2019. at 21:57, Mindaugas Žukauskas said:

Ima Ole da se češe dole ;)

kao što rekoh

Posted
Nije bilo koncentracije, ali, ruku na srce, Emery je pobedio Solskjæra, što i nije neko iznenađenje, objektivno. Biće zajebano ovo za 4. mesto.  Nisam nezadovoljan igrom kao takvom, ali bila je gomila loših rešenja. Ok, 9 pobeda u gostima u nizu, što nije uspeo nijedan Unitedov menadžer ikada. Not too shaby. I Chelski i Arsenal su skloni kiksevima, tako da videćemo. Čestitke Arleu. 
A to četvrto realno nismo ni očekivali, pa ako bude bude, jebati ga
Posted
1 minute ago, MancMellow said:

Tok tekme su umnogome odredili promasaji iz prvog, ne vidim bas neku veliku takticku pobedu Emerija. Pre sam dojma da smo™ u London stigli totalno i emotivno i fizicki i psihicki ispraznjeni, a Arsenal je bio taj koji je imao imperativ pobede zbog onog kantanja od strane Rena 3:1. Dakle da je bilo malo vise koncentracije u zavrsnici ne bi ovo Arsenal, rezultatski, glatko dobio. Posle penala je usledio totalni raspad i srljanje.

No dobro, 4 kluba su u 3 boda i konkurenciji za 3. i 4. mesto i jos 8 kola je pred nama bice tu jos svega.

Posted
6 minutes ago, Zico said:

Cist penal :isuse:

U eri Nejmara, Ronalda i ostalih Salaha koji traze i najmanji kontakt ovo je penal kao vrata. Lakazet je pao kao pokosen cim je osetio Fredovu podlakticu na ledjima.

Mos, ali i pomocnici, su bili uzasni danas, ali slazem se sa Goranzom da to nije presudilo tekmu i da je danas Leno zacarao™ mrezu.

Posted
1 minute ago, John Coltrane said:

Tok tekme su umnogome odredili promasaji iz prvog, ne vidim bas neku veliku takticku pobedu Emerija. Pre sam dojma da smo™ u London stigli totalno i emotivno i fizicki i psihicki ispraznjeni, a Arsenal je bio taj koji je imao imperativ pobede zbog onog kantanja od strane Rena 3:1. Dakle da je bilo malo vise koncentracije u zavrsnici ne bi ovo Arsenal, rezultatski, glatko dobio. Posle penala je usledio totalni raspad i srljanje.

No dobro, 4 kluba su u 3 boda i konkurenciji za 3. i 4. mesto i jos 8 kola je pred nama bice tu jos svega.

Mi ćemo uvek praviti šanse protiv bilo koga sa ovim (brzim) timom i sa ovakvom igrom. Ali igrali su znatno čvršće nego inače protiv nas, nije nužno postavka igre u pitanju, dobro ih je instruirao šta da rade na malom prostoru. I tu nam je baš falila koncentracija. 

Posted
14 minutes ago, MiddleClass said:

Ovo bi Murinjo dobio... #samokazem

Ko?

Posted

Hvala Sekti na čestitkama. :)

Velika pobjeda, valja mi tek sad naći to negdje da odgledam k'o čovjek jer potomčetu rastu zubi.

Arsenal ima 5 zajebanih gostovanja do kraja, derbije smo odradili (3-3-4, GD 16-19), ali valja nam kod Vardyja, Deeneya, Brexit-means-Brexit Burnleya, Portugalaca i Karamela.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...