Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Koliko kukanja, kao da je razlika 15 bodova, a ne jedan jedini pisljivi bod.

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
3 minutes ago, MancMellow said:

Jinxevi se ne važe :D

S druge strane, zamisli City uzme treble.... Noooooooo

Zasad teoretski mogu uzeti i quadruple, medjutim u praksi to nije baš lako, svi se sećamo (na primer) čuvenog kolapsa Leverkusena, a vredi napomenuti da čak i jedan Real nema treble u svojoj istoriji.

Posted

Riyad Mahrez se po prvi put nasmijao nakon sedmog oktobra 2018.

Posted (edited)
57 minutes ago, Majo said:

Hocu da verujem da je Klop namerno prepustio sredinu terena s razlogom, jer ovo ne valja nista sto igra Liverpul.

Ja počeo ovo da pišem na poluvremenu pa mi se skršio browser: "Mršavo je ovo danas. Klopp opet jede govna sa tri zadnja vezna koji ne doprinose napadu nimalo"

Cele sezone mu je prvi i jedini prioritet odbrana, računa da će ona trojica napred već nekako sami da izmisle gol kad zatreba. Pa ne može tako svaki put, jebiga.

Da brazilski Lanzini nije od malih nogu sanjao da greje katalonske klupe, ovaj tim bi bio +40% kvalitetniji.

10 minutes ago, Zico said:

Kukaju ljudi zato što sad titulu mora da im donese neki Lukaku na Old Traffordu, jebiga.

Edited by Weenie Pooh
Posted

Za to vreme Karager i Sunes javno onanisu na 75mil£ :fantom:

Posted

Čovek je već prejebao Murinja po izgovorim, šampion :hail:

Posted (edited)
11 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ja počeo ovo da pišem na poluvremenu pa mi se skršio browser: "Mršavo je ovo danas. Klopp opet jede govna sa tri zadnja vezna koji ne doprinose napadu nimalo"

Cele sezone mu je prvi i jedini prioritet odbrana, računa da će ona trojica napred već nekako sami da izmisle gol kad zatreba. Pa ne može tako svaki put, jebiga.

Da brazilski Lanzini nije od malih nogu sanjao da greje katalonske klupe, ovaj tim bi bio +40% kvalitetniji.

Ja od prve sekunde pricam da je odlazak Kutinja u Barsu los i za Liverpul i za Barsu i za Kutinja. danas da je bio u timu Liverpula, dobio bi bazen dva razlike.

Edited by Majo
Posted
20 minutes ago, Jeremija said:

Zasad teoretski mogu uzeti i quadruple, medjutim u praksi to nije baš lako, svi se sećamo (na primer) čuvenog kolapsa Leverkusena, a vredi napomenuti da čak i jedan Real nema treble u svojoj istoriji.

Zato i kažem 

Posted
Zato i kažem 
Pobedio ih i damo na tacni titulu bazenu
Posted (edited)
39 minutes ago, MancMellow said:

Jinxevi se ne važe :D

S druge strane, zamisli City uzme treble.... Noooooooo

Ma kakav jinx.Ko je odgledao danasnju tekmu,a i prethodnih 4-5,ne racunam ono razbijanje slabijeg iz prethodnog kola,zna o cemu pisem.Pokusavam da budem realan.Mogu da pisem jinxeve koliko god,ali to nece pomoci da ovi moji daju go.

36 minutes ago, Zico said:

Nije u pitanju razlika u bodovima,u pitanju je kvalitet koji nazalost nemamo.

Edited by valter
Posted
25 minutes ago, renne said:
30 minutes ago, MancMellow said:
Zato i kažem 

Pobedio ih i damo na tacni titulu bazenu

Ma, mislim...strašno. 

Ključno je da uzmemo FA Cup, a da nijedan od njih ne uzme CL. I samo u tom slučaju će biti koliko-toliko preživljivo :D

Posted
Just now, MancMellow said:

Ma, mislim...strašno. 

Ključno je da uzmemo FA Cup, a da nijedan od njih ne uzme CL. I samo u tom slučaju će biti koliko-toliko preživljivo :D

+1

Posted
21 minutes ago, valter said:

Ma kakav jinx.Ko je odgledao danasnju tekmu,a i prethodnih 4-5,ne racunam ono razbijanje slabijeg iz prethodnog kola,zna o cemu pisem.Pokusavam da budem realan.Mogu da pisem jinxeve koliko god,ali to nece pomoci da ovi moji daju go.

Oni potencijalno imaju dosta više utakmica od vas. Povređivaće im se igrači, evo već juče KDB. Jedva pobeđuju 1-0 kad se timovi zatvore (a skoro svi se zatvaraju), biće u ovoj trci još svašta- 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...