radisa Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Just now, ArleKino said: Клоп је жутобради Pa jedino to može biti objašnjenje... Salah je toliko van forme, da bi Đerdan bio fin upgrade...
Lancia Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Arle pjederu, svudja mi se kako igra Arsenal, lepo je to Emeri poslozio, jos kad dodje Monchi, bice zajebane tobdzije.
radnik Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Ovo je normalnije stanje, da se juri neko ... a ne tebe da jure.
kipo Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 9 minutes ago, 189- said: everton ne bi dao gol da se igra jos sto godina. uzasno su smotani napred Strasno. A sasvim dosta prilika u zadnjih 20 min.
rooney Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Jes vala, a za to vreme ode zivot. Od 85, sa deset godina kad sam se zaljubio u njih, ja jurim.
Lancia Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minute ago, radnik said: Ovo je normalnije stanje, da se juri neko ... a ne tebe da jure. jbg, nije neko, nego Siti. mislim da ste prdnuli u cabar. ej bre, ne prosipaju se bodovi protiv kljakavog Evertona.
ArleKino Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 3 minutes ago, Majo said: Arle pjederu, svudja mi se kako igra Arsenal, lepo je to Emeri poslozio, jos kad dodje Monchi, bice zajebane tobdzije. Da, jedva čekam da nam dovede Fazija kao rješenje za defanzivne probleme, Ramseya zamijeni Drkadžijom, a parama od prodaje Özila dovede Cengiza Undera ili tako nekog nikad igrača.
Lancia Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 1 minute ago, ArleKino said: Da, jedva čekam da nam dovede Fazija kao rješenje za defanzivne probleme, Ramseya zamijeni Drkadžijom, a parama od prodaje Özila dovede Cengiza Undera ili tako nekog nikad igrača. Ti se kupas pesimistickim samponom, bice to dobra kombinacija, ne zvao se ja Lancia.
MancMellow Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Oba konkurenta za titulu™ padaju u formi. Tj bar u prvenstvu. Da je u slučaju borba između nekih prema kojima gajim prijateljsku neutralnost bilo bi mega zanimljivo, ovako...
ArleKino Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 8 minutes ago, MancMellow said: Oba konkurenta za titulu™ padaju u formi. Tj bar u prvenstvu. Da je u slučaju borba između nekih prema kojima gajim prijateljsku neutralnost bilo bi mega zanimljivo, ovako... Eh, da mi nismo isprosipali bodove gdje nismo trebali (Palace, Mourinhov United, Southampton, West Ham, Tottenham juče)... Mada, nama je sve krenulo nizbrdo kad je Holding proklizao na Old Traffordu.
rooney Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 minutes ago, ArleKino said: Eh, da mi nismo isprosipali bodove gdje nismo trebali (Palace, Mourinhov United, Southampton, West Ham, Tottenham juče)... Mada, nama je sve krenulo nizbrdo kad je Holding proklizao na Old Traffordu. Cini mi se da sam ga ja tada krstio sa Letting umesto Holding. Ili je mozda bilo ranije.
renne Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Pa kad pool ne ume da igra po kiši, snegu, ledu, vetru, suncu, mesečini, kad je plus, kadd je minus
valter Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Toliko o nadi da cemo biti prvi na kraju Cestitam plavom delu Mancestera titulu.Bolji su tim trenutno,realno.
MancMellow Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Jinxevi se ne važe S druge strane, zamisli City uzme treble.... Noooooooo
Recommended Posts