Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
Just now, ArleKino said:

Клоп је жутобради :s_c:

Pa jedino to može biti objašnjenje...

Salah je toliko van forme, da bi Đerdan bio fin upgrade...

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Arle pjederu, svudja mi se kako igra Arsenal, lepo je to Emeri poslozio, jos kad dodje Monchi, bice zajebane tobdzije.

Posted

Ovo je normalnije stanje, da se juri neko ... a ne tebe da jure.

Posted
9 minutes ago, 189- said:

everton ne bi dao gol da se igra jos sto godina. uzasno su smotani napred

Strasno. A sasvim dosta prilika u zadnjih 20 min. 

Posted

Jes vala, a za to vreme ode zivot. Od 85, sa deset godina kad sam se zaljubio u njih, ja jurim.

Posted
1 minute ago, radnik said:

Ovo je normalnije stanje, da se juri neko ... a ne tebe da jure.

jbg, nije neko, nego Siti. mislim da ste prdnuli u cabar. ej bre, ne prosipaju se bodovi protiv kljakavog Evertona.

Posted
3 minutes ago, Majo said:

Arle pjederu, svudja mi se kako igra Arsenal, lepo je to Emeri poslozio, jos kad dodje Monchi, bice zajebane tobdzije.

Da, jedva čekam da nam dovede Fazija kao rješenje za defanzivne probleme, Ramseya zamijeni Drkadžijom, a parama od prodaje Özila dovede Cengiza Undera ili tako nekog nikad igrača.

Posted
1 minute ago, ArleKino said:

Da, jedva čekam da nam dovede Fazija kao rješenje za defanzivne probleme, Ramseya zamijeni Drkadžijom, a parama od prodaje Özila dovede Cengiza Undera ili tako nekog nikad igrača.

Ti se kupas pesimistickim samponom, bice to dobra kombinacija, ne zvao se ja Lancia.

Posted

Oba konkurenta za titulu™ padaju u formi. Tj bar u prvenstvu. Da je u slučaju borba između nekih prema kojima gajim prijateljsku neutralnost bilo bi mega zanimljivo, ovako...  

Posted
8 minutes ago, MancMellow said:

Oba konkurenta za titulu™ padaju u formi. Tj bar u prvenstvu. Da je u slučaju borba između nekih prema kojima gajim prijateljsku neutralnost bilo bi mega zanimljivo, ovako...  

Eh, da mi nismo isprosipali bodove gdje nismo trebali (Palace, Mourinhov United, Southampton, West Ham, Tottenham juče)...

Mada, nama je sve krenulo nizbrdo kad je Holding proklizao na Old Traffordu. :sad:

Posted

Dakle, ipak je Salah promasio titulu.

Posted
2 minutes ago, ArleKino said:

Eh, da mi nismo isprosipali bodove gdje nismo trebali (Palace, Mourinhov United, Southampton, West Ham, Tottenham juče)...

Mada, nama je sve krenulo nizbrdo kad je Holding proklizao na Old Traffordu. :sad:

Cini mi se da sam ga ja tada krstio sa Letting umesto Holding. Ili je mozda bilo ranije.

Posted

Pa kad pool ne ume da igra po kiši, snegu, ledu, vetru, suncu, mesečini, kad je plus, kadd je minus

Posted

Toliko o nadi da cemo biti prvi na kraju :cry:

Cestitam plavom delu Mancestera titulu.Bolji su tim trenutno,realno.

Posted

Jinxevi se ne važe :D

S druge strane, zamisli City uzme treble.... Noooooooo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...