Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, radisa said:

Kako je sad ovo ofsajd? Mene ubeđivali prošle godine da nije i tvrdili da ne znam pravila?

Nije uticao na igru, nije mu bila čak ni upućena lopta, kako je Mane u ofsajdu?

Nije mu bila upućena, ali je igrom slučaja otišla njemu. 😉

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
1 minute ago, radisa said:

Ili je možda problem što Mane nije Kane?

Samo pitam sam sebe... :fantom:

Misliš Mane nije Salah? :fantom:

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Nije mu bila upućena, ali je igrom slučaja otišla njemu. 😉

Pa tako je prošle godine bila upućena Kane-u, i stigla do njega, pa nije bio ofsajd jer je Lovren igrao loptom... Zbunjujuća su ta pravla, rekao bih... :fantom:

Posted
Just now, radisa said:

Pa tako je prošle godine bila upućena Kane-u, i stigla do njega, pa nije bio ofsajd jer je Lovren igrao loptom... Zbunjujuća su ta pravla, rekao bih... :fantom:

takozvana plivajuća pravila

Posted
Just now, renne said:

takozvana plivajuća pravila

Da, važe jedna pravila za Totenhem, a za sve ostale druga...

Posted

Drugačija situacija, Lovren je imao posed i lopta mu prešla preko noge. Vrlo prosta pravila, ko želi da shvati.

Posted
Just now, Mindaugas Žukauskas said:

Drugačija situacija, Lovren je imao posed i lopta mu prešla preko noge. Vrlo prosta pravila, ko želi da shvati.

Kakv je posed imao lovren? Izbijao loptu isto kao sad Zouma...

Posted

Pa nije baš isto, rekao bih. Upravo u tim nijansama je razlika. Lopta je išla dosta sporije i praktično bi svaki kršten štoper obradio tu loptu kako treba, ali Lovren je uspeo da je ispuca iza sebe.

Posted

Loš Liverpool, ali je očigledna razlika u klasi™, da moram da se kladim, kladio bih se da će uvaljati nešto do kraja. 

Posted
1 minute ago, MancMellow said:

Loš Liverpool, ali je očigledna razlika u klasi™, da moram da se kladim, kladio bih se da će uvaljati nešto do kraja. 

Everton bi se realno cudom spasao da ne ispadne iz Primere. Liverpul se ocito dozira, ali uvaljace nesto do kraja. Van Dijk je trenutno najbolji odbrambeni igrac na ceo svet, nadam se d su ga bazendzije dobro oblepile parama. Svim evropskim mega ala timovima bi legao samo tako. 

Posted
Nemojte ljudi ko boga vas molim
Posted
Just now, renne said:
20 minutes ago, radisa said:

Nemojte ljudi ko boga vas molim

neću više, zato sam i prekinuo... :D

Posted
Just now, Majo said:

Everton bi se realno cudom spasao da ne ispadne iz Primere. Liverpul se ocito dozira, ali uvaljace nesto do kraja. Van Dijk je trenutno najbolji odbrambeni igrac na ceo svet, nadam se d su ga bazendzije dobro oblepile parama. Svim evropskim mega ala timovima bi legao samo tako. 

plus jedan. Ne bi nazvao sebe latentnim homoseksualcem :D, ali sve oko njega mi se svidja. Jednostavno volim tipa!

Posted
1 minute ago, radisa said:

neću više, zato sam i prekinuo... :D

rekao bi neko da samo nabijate postove :D.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...