Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Auuu je dosta bod ovde vini?Dosta je valjda za top 4.
John Coltrane Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Po kojim pravilima fudbala Maneov start sa ledja kojim zaustavlja polukontru na sredini terena nije zuti karton?!
Timmy Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Linijski je retard. Daj Bobe da je imao dve ispravne odluke.
Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Po kojim pravilima fudbala Maneov start sa ledja kojim zaustavlja polukontru na sredini terena nije zuti karton?!Start s leđa = Snodgrass prikočio, Mane naleteo i srušio ga.Znam ja da je u tvom srcu to isto kao da ga je u punom trku povukao s leđa, ali daj malo samokontrole. Opusti se i uživaj u nadiru forme LFC, ne moraš da prizivaš sudije, vidiš da se i ovako raspadaju.
copkillah Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Očajan Liverpul, očajno suđenje, takoreći praznik fudbala. Sada će onaj linijski moron preventivno da diže zastavicu u svakoj situaciji zbog onog skandala kada nije svirao onoliki ofsajd.
Jean-Luc Picard Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Naravno da će da diže kad na tu stranu sad napada WHU.
Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 4 minutes ago, copkillah said: Očajan Liverpul, očajno suđenje, takoreći praznik fudbala. Znaš da ja ne volim da mračim ali baš mi deluje kao onaj deo sezone u kom se ovakve utakmice rutinski gube, pa usledi dugoročni raspad sistema; freefall do avgusta. Pre nekoliko godina nas je tako na zimu napunio Newcastle koji uopšte nije mogao da se sastavi, 1 Gini Wijnaldum nam zabijao golove... sličan osećaj imam i sad.
John Coltrane Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 14 minutes ago, Weenie Pooh said: Start s leđa = Snodgrass prikočio, Mane naleteo i srušio ga. Dakle Snodgras je prikocio da bi dobio faul umesto da istrci kontru? Ili se zuti ne svira ako protivnicki igrac "prikoci"? Ili jednostavno vise ne znas sta da napises?
Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Prešao sam na strim da sačuvam živce, ali džabe - neki Englez objašnjava™ kako je problem Liverpula što prekide brane zonski Kao da su cele sezone branili man-to-man, pa prošle nedelje prešli na zonu FFS...
renne Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Naravno da će da diže kad na tu stranu sad napada WHU. [emoji3]
Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Just now, John Coltrane said: Dakle Snodgras je prikocio da bi dobio faul umesto da istrci kontru? Ili se zuti ne svira ako protivnicki igrac "prikoci"? Ili jednostavno vise ne znas sta da napises? Kod faula u kontri, žuti se pokazuje kad sudija proceni da je faul napravljen namerno, da bi se kontra sprečila. Kad igrač ispred tebe naglo zastane (Snodgrass se spetljao u driblingu) a ti očigledno slučajno naletiš na njega, to je faul ali nema razloga za žuti. Ja jednostavnije ne umem da objasnim, jbg. A prijateljska preporuka da se opustiš i uživaš je bila iskrena. Ja sam u lošim partijama MUFC obično spokojno uživao, nisam imao potrebu da kmečim što ih sudije ne donabijaju.
Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Firmino ne može da se dovede u red nikako, ne znam koji put je poslao pas pola metra iza saigrača. Možda mu je false 9 prirodna pozicija, ali nije to on/off switch pa da se Klopp zajebava i pomera ga kako mu dune.
radnik Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 5 minutes ago, Weenie Pooh said: ja sam u lošim partijama MUFC obično spokojno uživao, nisam imao potrebu da kmečim što ih sudije ne donabijaju. otprilike tako.
Recommended Posts