Pokojni Ruxin Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 nisam mislio ni da je taj deo preterano vredan pominjanja, za momke u svetloplavim majicima vazda važe takvi kriterijumi, naviklo se
Pokojni Ruxin Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Just now, kipo said: Arsenal se raspada, bukvalno što, posle lestera su verovatno najozbiljinja ekipa od ostatka lige
kipo Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: što, posle lestera su verovatno najozbiljinja ekipa od ostatka lige Povrede
Weenie Pooh Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 18 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ma da, sudije treba da budu vidovite pa procene dal ga je jedva usput zakačila po ruci kad se odbila od tela, a sve to u punoj (rašovoj) brzini...uostalom reci im vini Ti se zajebavaš, a ustvari s pravom parafraziraš moj mudre reči. Da je telom odbio loptu od gola a onda je rukom ipak skrenuo ka golu, trebalo bi da se poništi. Ali pošto nije (tj. od tela se već odbila u pravcu gola), slučajni kontakt rukom nije bitno uticao na igru i nije bilo potrebno da se gol poništava.
Jeremija Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Au, šta uradiše Denisu Suarezu, zapamtiće ovaj debi...
kipo Posted February 3, 2019 Posted February 3, 2019 Pep izvadio Aguera da bude kako je izdominirao svoje genijalne taktičke mogućnosti umjesto da je Aguero sam srušio Arsenal
Weenie Pooh Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Matip već dve šanse stvorio za Prslina, boli ga uvo.
Jean-Luc Picard Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Razumem ja da je Zabaleta čovek u godinama i da ne može držati celu desnu stranu iz utakmice u utakmicu i da mu treba malo odmora, ali Frederiks je pogubljen ko pile u tri hektara kukuruza.
Mindaugas Žukauskas Posted February 4, 2019 Posted February 4, 2019 Nek uzme titulu sad Liverpul ako ga nije sramota
Recommended Posts