porucnik vasic Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 (edited) 4 minutes ago, John Coltrane said: Mala kvota, jedino da mi ti pozajmis puno para za ulog pa da se mozda i obogatim. Btw Liveu (bar u ovom trenutku) daju blagu prednost u odnosu na UTD kad je osvajanje u pitanju (nekih 0.5) Квота ти је одлична, имаш повраћај од 15%. Сигурна лова. Edited July 20, 2018 by porucnik vasic
Jeremija Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 5 minutes ago, porucnik vasic said: Ето и ти можеш исто. Без фрке зарадиш озбиљну кинту. Ne dolazi u obzir, ja sam fin čovek i ne želim da zaradjujem na tudjoj nesreći...
Jeremija Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 6 minutes ago, copkillah said: Po teoriji velikih brojeva, svako sledeće finale je verovatno njegovo E, ali moraš da paziš. Svojevremeno,, dok sam se još kladio, bio je u Conferenceu Forest Green, znam ljude koji su po toj teoriji stalno čekali pobedu (kod kuće), ali ona nikako nije nailazila...
Прслин Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Po teoriji velikih brojeva, svako sledeće finale je verovatno njegovoАко под тим великим бројевима мислиш на 67 милиона, онда се слажем. [emoji16]Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Sandens Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 6 hours ago, porucnik vasic said: Цврле, прави хипстери навијају за Јокана и Митра. svete reci, porucnice. u transfer vestima, golman i fan favorite besiktasa fabri prelazi u fulham za koji dan.
ArleKino Posted July 20, 2018 Author Posted July 20, 2018 @Mercuzzio Thnx for iscrpan izvještaj sa druge strane Topčidera™. Prioritet za Tottenham i jest zadržavanje postojećeg tima obzirom na najavljene odlaske Dembelea, Alderweirelda i priče oko Sona. Koliko sam vidio, Andre Gomes je vrlo moguće...hm...moguća prinova. Spominjao se čak i Welbeck. Arsenal će vjerovatno u iduću sezonu ući sa: Leno, Čech (?), Martinez (?), Ospina, Macey Bellerin, Lichtsteiner Kolašinac, Monreal (?) Chambers, Holding, Sokratis, Mustafi (?), Mavropanos, Koscielny Torreira, Ramsey, Xhaka, Elneny (?), Maitland-Niles, Guendozzi Mkhitaryan, Perez (?), Özil, Iwobi, Welbeck (?) Aubameyang, Lacazette, Nketiah Ako bude prodaja igrača pod upitnikom, moguće je da ćemo i kupovati nešto novo. Neko krilo ne bi škodilo, baš kao i neki apgrejd u odnosu na Mustafija. Sokratis izgleda užasno na pripremama, Squillaci-level, to bi mogao biti izvor frustracija za iduću sezonu.
Aleksandar88 Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Prodali smo treceg golmana Lesteru za 14 mil evra, ja sam se nadao da ce se rastosiljati ona dva nesrecnika, a da ce njega gurnuti na rezervu. Izgleda nikome ne pada na pamet da ih uzme, a kamoli da plati za njih.
number_9 Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Kad sam video za koje je pare prodat Ward, ostao sam bez teksta.Alal vera! [emoji5]Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Mercuzzio Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 (edited) 1 hour ago, ArleKino said: @Mercuzzio Thnx for iscrpan izvještaj sa druge strane Topčidera™. Prioritet za Tottenham i jest zadržavanje postojećeg tima obzirom na najavljene odlaske Dembelea, Alderweirelda i priče oko Sona. Koliko sam vidio, Andre Gomes je vrlo moguće...hm...moguća prinova. Spominjao se čak i Welbeck. Arsenal će vjerovatno u iduću sezonu ući sa: Leno, Čech (?), Martinez (?), Ospina, Macey Bellerin, Lichtsteiner Kolašinac, Monreal (?) Chambers, Holding, Sokratis, Mustafi (?), Mavropanos, Koscielny Torreira, Ramsey, Xhaka, Elneny (?), Maitland-Niles, Guendozzi Mkhitaryan, Perez (?), Özil, Iwobi, Welbeck (?) Aubameyang, Lacazette, Nketiah Ako bude prodaja igrača pod upitnikom, moguće je da ćemo i kupovati nešto novo. Neko krilo ne bi škodilo, baš kao i neki apgrejd u odnosu na Mustafija. Sokratis izgleda užasno na pripremama, Squillaci-level, to bi mogao biti izvor frustracija za iduću sezonu. Apropo Sokratisa, imali ste i Djourou-a pre toga, tako da je to više pattern... U svakom slučaju je Arsenal misterija ove sezone (ne mislim da može titula, ali ne isključujem sve od 2. do 12. mesta) Tottenham realno sa ovim timom da se udara nogicama u dupe ako završi u top4. Andre Gomes je meni ok. Odlične fizikalije - pristojna tehnika, u svakom slučaju pristojna zamena za Dembelea E sad, bez kupovine igrača kao Dybala ili Isco (to se pojavilko 2 sekunde kao opcija na radaru Totenhema i nestalo brzinom svetlosti) sve ostalo je na nivou top4 i polufinale LŠ (ako ukenja žreb) puna kapa. Ja nisam siguran da mi to smeta. Edited July 20, 2018 by Mercuzzio
Jeremija Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 Jeste, 30 miliona evra. Realno, bolje i za njegov razvoj...
189- Posted July 20, 2018 Posted July 20, 2018 kakvo iznenadjenje da za mesec dana nisu mogli da ga zavrse.
Sandens Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 14 hours ago, Mercuzzio said: Jebote, što je vama stresno... Kod pevaca opušteno... Evo sumiranje dosadašnjeg prelaznog roka Dembele je trebalo da ode pre mesec dana ali nije još uvek Alderweireld je bio nezadovoljan pa je hteo da ode. Pominjao se pre mesec dana Man Utd i Martial ili Rashford u dilu ali od toga ništa, Grealish je opcija već 2 meseca ali se čeka da Aston Villa bude očajna pošto moraju nekako da nadoknade 40m zbog FFP. Očekuje se da spuste cenu ispod 20m Andre Gomes je opcija ali se čeka da padne cena Pulišić se pominje već 2 meseca ali cena Ryan Sessegnon se i dalje tu i tamo pomene ali ništa od toga zbog Fulhama koji neće da ga proda Higuain je neka opcija ali sumanjam da će pljusnuti 30m i ogoman ugovor za igrača od 30 godina koji treba da se krlja sa Kejnom Zaha je u opticaju već mesec dana ali mnogo košta... 35m Produženi ugovori sa gotovo svima. Totalna bleja 35m? pre bih rekao 70m, toliko sasvim razumljivo trazi palace za najboljeg igraca pod ugovorom do 2022. koji je razvalio proslu sezonu. daniel levy i njegovi standardni trikovi. richarlison prelazi za 50m u everton, a zaha je dosta bolji igrac.
Recommended Posts