Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)
4 minutes ago, John Coltrane said:

Mala kvota, jedino da mi ti pozajmis puno para za ulog pa da se mozda i obogatim.

Btw Liveu (bar u ovom trenutku) daju blagu prednost u odnosu na UTD kad je osvajanje u pitanju (nekih 0.5)

Квота ти је одлична, имаш повраћај од 15%. Сигурна лова.

Edited by porucnik vasic
  • Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
5 minutes ago, porucnik vasic said:

Ето и ти можеш исто. Без фрке зарадиш озбиљну кинту.

Ne dolazi u obzir, ja sam fin čovek i ne želim da zaradjujem na tudjoj nesreći...

Posted
6 minutes ago, copkillah said:

Po teoriji velikih brojeva, svako sledeće finale je verovatno njegovo :fantom:

E, ali moraš da paziš. Svojevremeno,, dok sam se još kladio, bio je u Conferenceu Forest Green, znam ljude koji su po toj teoriji stalno čekali pobedu (kod kuće), ali ona nikako nije nailazila...  :lolol:

Posted

Po teoriji velikih brojeva, svako sledeće finale je verovatno njegovo

Ако под тим великим бројевима мислиш на 67 милиона, онда се слажем. [emoji16]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Posted
6 hours ago, porucnik vasic said:

Цврле, прави хипстери навијају за Јокана и Митра.:happy:

svete reci, porucnice.

u transfer vestima, golman i fan favorite besiktasa fabri prelazi u fulham za koji dan.

Posted

@Mercuzzio Thnx for iscrpan izvještaj sa druge strane Topčidera™. :) Prioritet za Tottenham i jest zadržavanje postojećeg tima obzirom na najavljene odlaske Dembelea, Alderweirelda i priče oko Sona. Koliko sam vidio, Andre Gomes je vrlo moguće...hm...moguća prinova. Spominjao se čak i Welbeck.

Arsenal će vjerovatno u iduću sezonu ući sa:

Leno, Čech (?), Martinez (?), Ospina, Macey

Bellerin, Lichtsteiner

Kolašinac, Monreal (?)

Chambers, Holding, Sokratis, Mustafi (?), Mavropanos, Koscielny

Torreira, Ramsey, Xhaka, Elneny (?), Maitland-Niles, Guendozzi

Mkhitaryan, Perez (?), Özil, Iwobi, Welbeck (?)

Aubameyang, Lacazette, Nketiah

Ako bude prodaja igrača pod upitnikom, moguće je da ćemo i kupovati nešto novo. Neko krilo ne bi škodilo, baš kao i neki apgrejd u odnosu na Mustafija. Sokratis izgleda užasno na pripremama, Squillaci-level, to bi mogao biti izvor frustracija za iduću sezonu.

Posted

Prodali smo treceg golmana Lesteru za 14 mil evra, ja sam se nadao da ce se rastosiljati ona dva nesrecnika, a da ce njega gurnuti na rezervu. Izgleda nikome ne pada na pamet da ih uzme, a kamoli da plati za njih.

Posted

Kad sam video za koje je pare prodat Ward, ostao sam bez teksta.

Alal vera! [emoji5]

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Posted (edited)
1 hour ago, ArleKino said:

@Mercuzzio Thnx for iscrpan izvještaj sa druge strane Topčidera™. :) Prioritet za Tottenham i jest zadržavanje postojećeg tima obzirom na najavljene odlaske Dembelea, Alderweirelda i priče oko Sona. Koliko sam vidio, Andre Gomes je vrlo moguće...hm...moguća prinova. Spominjao se čak i Welbeck.

Arsenal će vjerovatno u iduću sezonu ući sa:

Leno, Čech (?), Martinez (?), Ospina, Macey

Bellerin, Lichtsteiner

Kolašinac, Monreal (?)

Chambers, Holding, Sokratis, Mustafi (?), Mavropanos, Koscielny

Torreira, Ramsey, Xhaka, Elneny (?), Maitland-Niles, Guendozzi

Mkhitaryan, Perez (?), Özil, Iwobi, Welbeck (?)

Aubameyang, Lacazette, Nketiah

Ako bude prodaja igrača pod upitnikom, moguće je da ćemo i kupovati nešto novo. Neko krilo ne bi škodilo, baš kao i neki apgrejd u odnosu na Mustafija. Sokratis izgleda užasno na pripremama, Squillaci-level, to bi mogao biti izvor frustracija za iduću sezonu.

Apropo Sokratisa, imali ste i Djourou-a pre toga, tako da je to više pattern...

U svakom slučaju je Arsenal misterija ove sezone (ne mislim da može titula, ali ne isključujem sve od 2. do 12. mesta)

Tottenham realno sa ovim timom da se udara nogicama u dupe ako završi u top4.

Andre Gomes je meni ok. Odlične fizikalije - pristojna tehnika, u svakom slučaju pristojna zamena za Dembelea

E sad, bez kupovine igrača kao Dybala ili Isco (to se pojavilko 2 sekunde kao opcija na radaru Totenhema i nestalo brzinom svetlosti) sve ostalo je na nivou top4 i polufinale LŠ (ako ukenja žreb) puna kapa.

Ja nisam siguran da mi to smeta.

Edited by Mercuzzio
Posted

Izgleda da će Golovin ipak u Monaco.

Posted

Jeste, 30 miliona evra. Realno, bolje i za njegov razvoj...

Posted

kakvo iznenadjenje da za mesec dana nisu mogli da ga zavrse.

Posted
14 hours ago, Mercuzzio said:

Jebote, što je vama stresno...

Kod pevaca opušteno...

Evo sumiranje dosadašnjeg prelaznog roka

Dembele je trebalo da ode pre mesec dana ali nije još uvek

Alderweireld je bio nezadovoljan pa je hteo da ode. Pominjao se pre mesec dana Man Utd i Martial ili Rashford u dilu ali od toga ništa,

Grealish je opcija već 2 meseca ali se čeka da Aston Villa bude očajna pošto moraju nekako da nadoknade 40m zbog FFP. Očekuje se da spuste cenu ispod 20m

Andre Gomes je opcija ali se čeka da padne cena

Pulišić se pominje već 2 meseca ali cena

Ryan Sessegnon se i dalje tu i tamo pomene ali ništa od toga zbog Fulhama koji neće da ga proda

Higuain je neka opcija ali sumanjam da će pljusnuti 30m i ogoman ugovor za igrača od 30 godina koji treba da se krlja sa Kejnom

Zaha je u opticaju već mesec dana ali mnogo košta... 35m

Produženi ugovori sa gotovo svima.

Totalna bleja

35m? pre bih rekao 70m, toliko sasvim razumljivo trazi palace za najboljeg igraca pod ugovorom do 2022. koji je razvalio proslu sezonu. daniel levy i njegovi standardni trikovi.

richarlison prelazi za 50m u everton, a zaha je dosta bolji igrac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...