Pokojni Ruxin Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 A penal nad rašoom prošle nedelje? Propustio si da mi odgovoriš
Mindaugas Žukauskas Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Penal nad Sterlingom je postojao i to je greška sudije. I to se događa. Sudija ima 10ak i svako ima svoj kriterijum. Sudije nisu roboti pa da imaju pohranjeno šta je ranije svirano Vest Hemu ili Sitiju, pa da shodno tome donose odluke. I Liverpul je bio oštećen protiv mog Arsenala, kada je Maneu poništen gol kod rezultata 0-0. Meč je završen 1-1.
Pokojni Ruxin Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Eto prvi put neko i to da napiše posle 15 dana, jedva registrovašmo da smo opet brutalno pokradeni u utakmici sezone. Izgleda da su se stvarno promenili sudijski kriterijumi u međuvremenu.v
kipo Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Koliko je brza tekmaMurinjo bi ovo igrao sa Tavambom i mrtvim Felom. Jest da fali iskustvo u napadu ali Solsker me oduševljava.
renne Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 5 minutes ago, kipo said: 18 minutes ago, renne said: Koliko je brza tekma Murinjo bi ovo igrao sa Tavambom i mrtvim Felom. Jest da fali iskustvo u napadu ali Solsker me oduševljava. Kažem ženi "sa murinjom ne bismo još centra prešli"
John Coltrane Posted January 13, 2019 Posted January 13, 2019 Sta je sad opet sa Alexisom? Cen da je on rodio za ovako otvorenu tekmu.
Recommended Posts