Pokojni Ruxin Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ko je ovaj kepa, neki klinac sa akademije? Poštujem da se guraju svoja deca, ali neozbiljno mi malo da 1 chelsea ne želi da kupi pravog golmana. Mislim koliko može da košta bolji, 10-12 miliona?
radisa Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Just now, Pokojni Ruxin said: Ko je ovaj kepa, neki klinac sa akademije?
Weenie Pooh Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Kako je Hazard ošinuo pogledom Žoržinja posle onog pokušaja kontre
Lancia Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 2 minutes ago, radisa said: Ruksa postao prava tetka s viklerima iz Mancestera.
ArleKino Posted December 8, 2018 Author Posted December 8, 2018 Torreira Šteta što će ga Pep dogodine kupiti da mijenja Fernandinha u prvih 11, ali dobro, bar ćemo dobiti De Bruynea i 80 miliona. Protiv Sotona bez Mustafija, Holdinga i Sokratisa. Stoperi Koscielny (nakon 100 godina pauze) i Monreal (vratio se danas nakon 100 godina pauze).
kipo Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) Sari će morati da proba sa Felainiem*, ovako ne ide.. EDIT Kasni mi strim Prvi šut! Edited December 8, 2018 by kipo
John Coltrane Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said: Jel mi se čini ili je Arsenal napravio bolji izbor sa trenerom nego Čelsi? Pogotovo ako uzmemo u obzir da je Čelsi klub koji teži ka instant rezultatima, a Sari je čovek koji radi sistemski na duge staze. Emeri ima iza sebe 7-8 trofeja, dok Sari nema nijedan. Evo i Kantea pod precku ovom tetoviranom.
radisa Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 1 minute ago, Pokojni Ruxin said: Čestitke na tituli radiša ke?
kipo Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 16 minutes ago, Weenie Pooh said: I zašto Kante ovoliko srlja, kao da je stavio pare na to da će pre ili kasnije sam izneti loptu? Ajde što to (i isplatilo se) već što on pritišće shityjeve štopere kad organizuju napad od ovog što zna nogom. Gdje ima podatak koliko je pretrčao?
Recommended Posts