Jeremija Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 8 minutes ago, MiddleClass said: Mahanje tabelama. Meni to nije potrebno da bih znao da ce Murinjo odvaliti Emerija u srijedu vece. Ne treba se previše uzneti ni ako pobedimo, ipak je u pitanju samo Arsenal...
Lancia Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 6 minutes ago, Jeremija said: Ne treba se previše uzneti ni ako pobedimo, ipak je u pitanju samo Arsenal... Sta, sad su reper Young boys¿
Jeremija Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 1 minute ago, Majo said: Sta, sad su reper Young boys¿ Juventus¿
copkillah Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Maestralni asistent Oriđiju od juče, igrač meseca u PL
kipo Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ajde Pogbacio™ ali baš me iznenadiolo za Milivojevića. Jest zna da preda u noge protivniku ali naoko (ovo sto sam gledao) ni blizu koliko ovaj smrad.
Lezilebovich Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Ova statistika ima smisla samo ako vidimo koliko je ukupan broj pasova i koliko od toga je napred, a koliko nazad
Baldrick S. Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 58 minutes ago, radisa said: O statistici, na prigodnom topiku AdmiRe, sto moj post pomeri. Ja pricao o Liverpulu i o tome koliko ce da ih zgaze uskoro
Baldrick S. Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 8 hours ago, copkillah said: Maestralni asistent Oriđiju od juče, igrač meseca u PL Juce navatao neki stream bez komentatora i to bas u onim trenucima kad je Lpool prestao da igra presing. Nazad Van Dajk, Gomez, Fabinho na centru sa loptom i gleda unapred. Utrcavaju u prostor ispred 16 Shakiri, otvara se napred Mane, jos 2 igraca relativno slobodna ali se cuje glas igraca meseca "Give me the ball. Give me the ball". I Fabinho vraca nazad i eto. I tako 25 minuta lopte idu ka njemu a on Alison, Gomez, neki pokusaj unapred. 100% sam siguran da se toliko izgradio u timu kao vodja da je on krivac sto se lopte ne salju unapred i sto je sredina onoliko staticna.
renne Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 AdmiRe, sto moj post pomeri. Ja pricao o Liverpulu i o tome koliko ce da ih zgaze uskoro [emoji3]I moj, ja pisao da ne klopara pod istragom
copkillah Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 2 minutes ago, renne said: 12 minutes ago, Zlurad said: AdmiRe, sto moj post pomeri. Ja pricao o Liverpulu i o tome koliko ce da ih zgaze uskoro I moj, ja pisao da ne klopara pod istragom Nije mu prvi put
copkillah Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Klopara kažnjen sa 8k funti plus upozorenje za ubuduće
John Coltrane Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Budalastina. Ali kako je mocno pao ovo u Majncu
Recommended Posts