Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, MiddleClass said:

Mahanje tabelama. :D

Meni to nije potrebno da bih znao da ce Murinjo odvaliti Emerija u srijedu vece. :fantom:

Ne treba se previše uzneti ni ako pobedimo, ipak je u pitanju samo Arsenal...  :fantom:

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
6 minutes ago, Jeremija said:

Ne treba se previše uzneti ni ako pobedimo, ipak je u pitanju samo Arsenal...  :fantom:

Sta, sad su reper Young boys¿

Posted
1 minute ago, Majo said:

Sta, sad su reper Young boys¿

Juventus¿

Posted

Maestralni asistent Oriđiju od juče, igrač meseca u PL :fantom:

Posted

Ajde Pogbacio ali baš me iznenadiolo za Milivojevića. Jest zna da preda u noge protivniku ali naoko (ovo sto sam gledao) ni blizu koliko ovaj smrad.

Posted

Ova statistika ima smisla samo ako vidimo koliko je ukupan broj pasova i koliko od toga je napred, a koliko nazad :nobles:

Posted
58 minutes ago, radisa said:

O statistici, na prigodnom topiku

AdmiRe, sto moj post pomeri. Ja pricao o Liverpulu i o tome koliko ce da ih zgaze uskoro :D

Posted
8 hours ago, copkillah said:

Maestralni asistent Oriđiju od juče, igrač meseca u PL :fantom:

Juce navatao neki stream bez komentatora i to bas u onim trenucima kad je Lpool prestao da igra presing. Nazad Van Dajk, Gomez, Fabinho na centru sa loptom i gleda unapred. Utrcavaju u prostor ispred 16 Shakiri, otvara se napred Mane, jos 2 igraca relativno slobodna ali se cuje glas igraca meseca "Give me the ball. Give me the ball". I Fabinho vraca nazad i eto. I tako 25 minuta lopte idu ka njemu a on Alison, Gomez, neki pokusaj unapred.

100% sam siguran da se toliko izgradio u timu kao vodja da je on krivac sto se lopte ne salju unapred i sto je sredina onoliko staticna.

Posted

AdmiRe, sto moj post pomeri. Ja pricao o Liverpulu i o tome koliko ce da ih zgaze uskoro [emoji3]
I moj, ja pisao da ne klopara pod istragom
Posted
2 minutes ago, renne said:
12 minutes ago, Zlurad said:

AdmiRe, sto moj post pomeri. Ja pricao o Liverpulu i o tome koliko ce da ih zgaze uskoro emoji3.png

I moj, ja pisao da ne klopara pod istragom

Nije mu prvi put :lol:

Posted

Klopara kažnjen sa 8k funti plus upozorenje za ubuduće

Posted

Budalastina.

Ali kako je mocno pao ovo u Majncu :rolf:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...