Weenie Pooh Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 18 minutes ago, MiddleClass said: Celsi Coltrane se jos nije pojavio?
Weenie Pooh Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 2 hours ago, Pantelija jr said: @Weenie Pooh kad reče viško, učinilo mi se da je nešto žešće odvalio u prvom, ono, u stilu alternativne činjenice/realnost, ali sam zaboravio što. Nadao sam se u tebe pomalo... Pade mi na pamet ono što je pričao da su najebali u CL grupi, da apsolutno moraju da dobiju u Parizu (a u stvari ako izgube, dovoljno im je da dobiju Napoli kod kuće sa više od 1-0). Tako je prošle godine kenjao u istoj fazi takmičenja, mislim čak i u istoj poziciji: na deobi su prvog mesta, ali teška kriza jer OMG ako izgube poslednje dve neće proći dalje OMG! (Tada su čak te poslednje dve bili Sevilja i Spartak, sad je ipak malo teže... ali prilično je dramoserstvo tvrditi da je svaki tim koji ne obezbedi plasman posle prve četiri utakmice pred ispadanjem.)
John Coltrane Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Weenie, vidi se da nisi gledao Kalčo. U drugom poluvremenu druga slika, gol visi u vazduhu.Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Jesam ti rekao :pSent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 david luiz jebem mu sve zivo i mrtvo i njemu i sudijama.
MiddleClass Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Steta sto Sari i dalje nije trener Napolija.
Weenie Pooh Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 2 minutes ago, John Coltrane said: Jesam ti rekao :p Wallah jesi. Korejski Salah ponižava žute. Zašto nisu takvu odbranu igrali i protiv onog egipatskog, nego tamo izvukli 0-0 a ovde se brukaju.
Weenie Pooh Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Ali je malo nervozan... nezgodno je kad vodiš 3-0, veliki pritisak.
Mindaugas Žukauskas Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 David Luiz klovn zarobljen u telu fudbalera. Žoržinjo takođe defanzivno ne postoji. Ne može ni Kante sve da pokrpi.
John Coltrane Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 Vala ono Luizovo proletanje je za novogodišnje špice.Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 pogledaj samo kako se sklonio od lopte kod drugog gola. pravi instinkt odbrambenog igraca.
ArleKino Posted November 24, 2018 Author Posted November 24, 2018 15 minutes ago, Weenie Pooh said: Wallah jesi. Korejski Salah ponižava žute. Zašto nisu takvu odbranu igrali i protiv onog egipatskog, nego tamo izvukli 0-0 a ovde se brukaju. 1-1, zaboravio si gol engleskog Diabyja.
John Coltrane Posted November 24, 2018 Posted November 24, 2018 10 minutes ago, 189- said: pogledaj samo kako se sklonio od lopte kod drugog gola. pravi instinkt odbrambenog igraca. Izmakao se kao da se boji lopte. Mada me ova situacija podsetila na skoro saznanje, koje su G.Nevil i Skols podelili sa javnoscu, da je Peter Smajhel otkidao glave saigracima za pokusaj blokiranja suteva, tj. urlao je na njih da se sklone i da mu ne zaklanjaju vidik ili ne daj bobe da dodje do odbitka.
Recommended Posts