Mercuzzio Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 (edited) 7 minutes ago, copkillah said: Zašto bih bio dostojanstven prema govnu od igrača koje je povredilo drugog igrača i ostalo nekažnjeno za to? Što se tiče poklonjene pobede, moraćeš da mi pojasniš, koji je to tačno gol poklonjen Liverpulu, a da to nije uradio Vorm ili odbrana? Posle svake utakmice komentarišete govna od igrača iz protivničkog tima dok govna od igrača iz svog tima koja kopačkom uleću u glavu golmanima slavite i branite na 3 strane. Da ne pričam o Milneru koji kada ostane bez snage na kraju utakmice uleće kao da će nekom da otkine nogu (Rouzu danas recimo). Nisam napisao da je poklonjen gol, nego pobeda. Šifra: Penal na kraju koji nije sviran. Edited September 15, 2018 by Mercuzzio
copkillah Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Posle svake utakmice komentarišete govna od igrača iz protivničkog tima dok govna od igrača koja kopačkom uleću u glavu golmanima slavite. Nisam napisao da je poklonjen gol, nego pobeda. Šifra: Penal na kraju koji nije sviran.Valjda umeš da prepoznaš šta je namera, a šta je žar borbe. I još je ovo govno ostalo nekažnjeno.Pa upravo sam te to i pitao jer ne znam kako dosuđen penal znači automatski i gol. A što se tiče penala za Tott protiv Liverpula, sav kredit ste ispucali onomad na nepostojeće.
Pokojni Ruxin Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Hrabar si čovek radiša Nego cvrle kakva je ovo sad taktička avangarda pa klasično krilo bernardo igra osmicu?
189- Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 5 minutes ago, Mercuzzio said: Posle svake utakmice komentarišete govna od igrača iz protivničkog tima dok govna od igrača iz svog tima koja kopačkom uleću u glavu golmanima slavite i branite na 3 strane. jbg copi je ovde objasnjavao da ni suarez nije nista uradio chieliniju onomad
radnik Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Mensa je izbacila sve testove, samo te pitaju sta mislis o Suarezu. Kazu radi 100% .
Mercuzzio Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 3 minutes ago, copkillah said: Valjda umeš da prepoznaš šta je namera, a šta je žar borbe. I još je ovo govno ostalo nekažnjeno. Pa upravo sam te to i pitao jer ne znam kako dosuđen penal znači automatski i gol. A što se tiče penala za Tott protiv Liverpula, sav kredit ste ispucali onomad na nepostojeće. Nesportskih poteza će uvek biti... i to se kažnjava kartonima. Ono Vertogenovo je bilo u pokušaju da se zagradi. Niti će dobiti utakmicu pauze zbog toga nakon pregledavanja snimka, niti je trebalo da dobije bilo kakav karton. Znam da volite da pravite teorije zavere i da učitavate kao ceo svet želi da naškodi bebicama Liverpula ali to jednostavno nije tačno. A penal bi bio gol. Veruj mi
radnik Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 10 minutes ago, kipo said: Kardif vodi na bridzu?? Vise ne. 1-1
kipo Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 5 minutes ago, radnik said: Vise ne. 1-1 I nece nikad vise. Benitez je zaista majstor za umrtviti utakmicu, prava cajanka
copkillah Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 3 minutes ago, Mercuzzio said: Nesportskih poteza će uvek biti... i to se kažnjava kartonima. Ono Vertogenovo je bilo u pokušaju da se zagradi. Niti će dobiti utakmicu pauze zbog toga nakon pregledavanja snimka, niti je trebalo da dobije bilo kakav karton. Znam da volite da pravite teorije zavere i da učitavate kao ceo svet želi da naškodi bebicama Liverpula ali to jednostavno nije tačno. A penal bi bio gol. Veruj mi Ne znam što imputiraš teoriju zavere, za slične stvari smo gledali i crvene kartone, to što je bio neoprezan™ ne znači da nije za karton. Uostalom, evo ti još jednog njegovog pokušaja™ pa ga ti brani do sutra https://streamable.com/ikvs2 Što se tiče potencijalnog penala i sigurnog gola, ne mogu da ti verujem jer ne postoji igrač sa 100% učinkom penala na svetu.
Mercuzzio Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 2 minutes ago, copkillah said: Ne znam što imputiraš teoriju zavere, za slične stvari smo gledali i crvene kartone, to što je bio neoprezan™ ne znači da nije za karton. Uostalom, evo ti još jednog njegovog pokušaja™ pa ga ti brani do sutra https://streamable.com/ikvs2 Što se tiče potencijalnog penala i sigurnog gola, ne mogu da ti verujem jer ne postoji igrač sa 100% učinkom penala na svetu. Ubi čoveka! Stvarno ovako mlataranje rukama se ne viđa uopšte 3-4 puta po utakmici. Ne zajebavaj.
copkillah Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Just now, Mercuzzio said: Ubi čoveka! Stvarno ovako mlataranje rukama se ne viđa uopšte 3-4 puta po utakmici. Ne zajebavaj. Svi mlataraju, a neki mlataraju malo više i redovnije i učinkovitije od drugih. Uostalom, kao da Vertongen nema istorijat prljavosti. Pa ako je ovo u žaru borbe, onda je i ono Maneovo sa Edersonom bilo u žaru borbe
radnik Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Chelsea fino igra, lagano su okrenuli uz bar jos 5-6 prilika.
John Coltrane Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 Copi, stvarno bi mogao malko iskulirati i popiti pivo. Sent from my iPhone using Tapatalk
189- Posted September 15, 2018 Posted September 15, 2018 5 minutes ago, radnik said: Chelsea fino igra, lagano su okrenuli uz bar jos 5-6 prilika. bar cardiff nije izasao da se bije i da igra bunkercinu nego da igra fudbal. to je i najavio warnock. giroud je mnogo bolji od morate.
Recommended Posts