Jump to content
IGNORED

Premier League 2018-19

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Pih, francuska pijandura i engleski uličar su prevaga na terminima, a ne u ozbiljnoj fuci. Ja bih prije čestitao Mercuzziju na zasluženoj pobjedi. :fantom:
+1

• Replies 11.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Weenie Pooh

1227

• John Coltrane

844

• 189-

637

• ArleKino

584

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vidim nisam jedini kome se ova pauza razvukla ko nejebica. 

Posted (edited)
1 hour ago, ArleKino said:

Pih, francuska pijandura i engleski uličar su prevaga na terminima, a ne u ozbiljnoj fuci. Ja bih prije čestitao Mercuzziju na zasluženoj pobjedi. :fantom:

Ako veruješ u to, slobodno možeš i na tituli da nam čestitaš. Ista je verovatnoća.

Inače, Totenhem je na kladionicama, od vesti, sa 2.7 otišao na preko 3.

Edited by Mercuzzio
Posted

Ljoris zna skidati nemoguće, faliće itekako. S druge strane, Ali ove sezone nije nešto nezamjenjiv, bez njega se može. Ali generalno, tim nisu dva igrača da bi kladionica bila u pravu.

Posted

Kao što je ranije i najavljeno, sistem video asistenata (VAR) će u subotu biti testiran na pet utakmica Premijer lige, koje će se igrati od 16 časova po srednjeevropskom vremenu.

Posted (edited)
3 hours ago, kipo said:

Ljoris zna skidati nemoguće, faliće itekako. S druge strane, Ali ove sezone nije nešto nezamjenjiv, bez njega se može. Ali generalno, tim nisu dva igrača da bi kladionica bila u pravu.

Vorm je branio protiv Votforda pa su primani glupi golovi i došao je prvi poraz. Vorm ne uliva sigurnost odbrani kao Lloris. Lloris je i kapiten uostalom.

Lamela je takođe povređen kao i Sisoko a Wanyama izgleda nikada više neće biti u takmičarskoj formi.

Sve to je dosta tanko za Liverpul protiv koga treba igrati u punom ritmu 90 minuta

Edited by Mercuzzio
Posted

Sta znaci "bice testiran"? Nece valjda ubaciti VAR u sred sezone?

Posted

koliko sam ja cuo testirace var ali se nece koristiti za utakmice.

Posted

Siguran sam da će i to da useru, s obzirom na nivo nesposobnosti* ljudi koji se bave suđenjem u Engleskoj

*eufemizam

Posted

Оно што је мене увек бунило у Енглеској, односно Британији, је како је група тако неспособних, лењих, неорганизованих кукавица успела у једном тренутку да овлада јебеним светом? Држава им је, реално, буља: од Ричарда Лављег Срца који је говорио француски, а не енглески, па све до ових Немаца који сада владају, они су на националном плану озбиљне дилеје. Капирам да је East India Company у ствари била та која је освојила Индију и њоме владала, а да је држава служила да својом војском обезбеди профит, тако да је одговор сигурно и у делегирању одлучивања на корпорације, али, брате мили, такву гомилу глупости коју сам својим очима видео сваки пут када сам био тамо мислим да нисам нигде. 

Вероватно култура и огроман број жаба које су пожелеле да се поткују када су виделе како коњи елегантно прескачу препреке и серу где хоће. И да додам једно моје  ”кре-кре” пре него ми неко спомене на ком топику све ово пишем.

Биће да су, такви какви су, у просеку опет способнији од свих нас осталих., што је прилично ружна вест за овај свет. Али, када мало боље погледамо шта се све дешава, мислим да се свет неће изненадити тиме. 

Posted
1 hour ago, copkillah said:

DnC6zqyVYAAtNH1.jpg:large

Ko ti je kriv, što si uspeo da kao čovek nabaviš karte za FKCZ-LFC? Ja evo nisam, i bilo mi je sve samo ne dosadno ove nedelje.

Posted
21 minutes ago, Weenie Pooh said:

Ko ti je kriv, što si uspeo da kao čovek nabaviš karte za FKCZ-LFC? Ja evo nisam, i bilo mi je sve samo ne dosadno ove nedelje.

Kad se budu prodavale pojedinačne karte, idi u 4am pred blagajnu i trebalo bi da rešiš taj problem :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...