Miralem Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 onima koji pitaju zasto koljem i blizu familiju, te im pljackam i palim kucu.
francuski sobar Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 A stvarno ne znam šta sad Džibo kriv, on je iz podneblja murtila želenog, male florami i ulja od lavande. Tamo je najhevi socijalni momenat u popularnoj muzici ono roko nije jema ništa cicibela jopš i manje.
Miralem Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 nije on, krivi smo mi. sto ga na vreme nismo zatukli.
francuski sobar Posted June 9, 2018 Posted June 9, 2018 1 minute ago, Locust said: kao pćelu u žlici ćaja e jepse ja baš htio postovat to isto ajd ko zamena tijelo vapi bolno prisutnosti tvoje
precog Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 kao pćelu u žlici ćajaE na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih".:(
ToniAdams Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Kapiram da si zapravo ti to pustio a da te neko naduvo. I sta znaci uopste to?
francuski sobar Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 @maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori 10 minutes ago, precog said: E na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih". :( I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još.
morgana Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 dziboni je neiskazivo gori od bilo kojeg srpskog narodnjaka. slicno vrijedi i za karanog gorana i urbanog damira, a tonci huljic sa zenom je ravno 460% grdji od marine i fute.
Miralem Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 8 hours ago, francuski sobar said: @maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još. ja bi pesmu koja se zove svet tuge na nevidjeno, tj neslusano odma stavio na prvo mesto. to mora biti nesto dobro. druga nek bude pcela u zlici vegete, a ta mrzi me tek treca.
Miralem Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 9 hours ago, precog said: urbani panker iz dobre porodice ako slusa ruski pank, znam ko je.
halloween Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 (edited) http://www.toncihuljic.com/ Kakva dlakava šapa na huljofonu, u spotu nije izražena. Edited June 10, 2018 by halloween
Reaktor Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Oduvao vas južni vetar sve do Dalmacije... gde li će ovaj topic završiti?
Recommended Posts