Jump to content
IGNORED

Sinan Sakić i JV, društveni fenomen

James Marshall

Recommended Posts

Posted

onima koji pitaju zasto koljem i blizu familiju, te im pljackam i palim kucu.

Posted

A stvarno ne znam šta sad Džibo kriv, on je iz podneblja murtila želenog, male florami i ulja od lavande. Tamo je najhevi socijalni momenat u popularnoj muzici ono roko nije jema ništa cicibela jopš i manje.

Posted

nije on, krivi smo mi. sto ga na vreme nismo zatukli.

Posted
1 minute ago, Locust said:

kao pćelu u žlici ćaja

e jepse ja baš htio postovat to isto :D

ajd ko zamena  tijelo vapi bolno prisutnosti tvoje

Posted
kao pćelu u žlici ćaja
E na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih".
:(
Posted

Kapiram da si zapravo ti to pustio a da te neko naduvo.

I sta znaci uopste to?

Posted

@maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori :D

10 minutes ago, precog said:

E na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih".
:(

I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još.

Posted

dziboni je neiskazivo gori od bilo kojeg srpskog narodnjaka. slicno vrijedi i za karanog gorana i urbanog damira, a tonci huljic sa zenom je ravno 460% grdji od marine i fute.

Posted
8 hours ago, francuski sobar said:

@maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori :D

I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još.

ja bi pesmu koja se zove svet tuge na nevidjeno, tj neslusano odma stavio na prvo mesto. to mora biti nesto dobro. druga nek bude pcela u zlici vegete, a ta mrzi me tek treca.

Posted

9 hours ago, precog said:

urbani panker iz dobre porodice

ako slusa ruski pank, znam ko je.

Posted

Dodaj još i Tugo, nesrećo, pa da vežemo hit na hit.

Posted

Oduvao vas južni vetar sve do Dalmacije... gde li će ovaj topic završiti?

:jerry: