June 9, 20186 yr A stvarno ne znam šta sad Džibo kriv, on je iz podneblja murtila želenog, male florami i ulja od lavande. Tamo je najhevi socijalni momenat u popularnoj muzici ono roko nije jema ništa cicibela jopš i manje.
June 9, 20186 yr 1 minute ago, Locust said: kao pćelu u žlici ćaja e jepse ja baš htio postovat to isto ajd ko zamena tijelo vapi bolno prisutnosti tvoje
June 10, 20186 yr kao pćelu u žlici ćajaE na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih".:(
June 10, 20186 yr @maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori 10 minutes ago, precog said: E na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih". :( I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još.
June 10, 20186 yr dziboni je neiskazivo gori od bilo kojeg srpskog narodnjaka. slicno vrijedi i za karanog gorana i urbanog damira, a tonci huljic sa zenom je ravno 460% grdji od marine i fute.
June 10, 20186 yr 8 hours ago, francuski sobar said: @maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još. ja bi pesmu koja se zove svet tuge na nevidjeno, tj neslusano odma stavio na prvo mesto. to mora biti nesto dobro. druga nek bude pcela u zlici vegete, a ta mrzi me tek treca.
June 10, 20186 yr 9 hours ago, precog said: urbani panker iz dobre porodice ako slusa ruski pank, znam ko je.
June 10, 20186 yr http://www.toncihuljic.com/ Kakva dlakava šapa na huljofonu, u spotu nije izražena. Edited June 10, 20186 yr by halloween