Jump to content

Sinan Sakić i JV, društveni fenomen

Featured Replies

onima koji pitaju zasto koljem i blizu familiju, te im pljackam i palim kucu.

• Replies 1.1k
  • Views 79.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Samo da prijavim da je izašlo ovo kapitalno delo: Iz sadržaja:   MILE BAS I JUŽNI VETAR KAO STVARNI JUGOSLOVENSKI ANDERGRAUND, Miša Đurković,   RUŽA VETROVA – ENERGIJA J

• Delfijeve knjižare. Inače, evo kompletnog sadržaja:   Za sada sam pročitao uvod i poglavlje o Diskosu. Naslov uvoda je malo...hm, nategnut pošto ne znam baš koliko može da se raz

• koje proseravanje

Posted Images

A stvarno ne znam šta sad Džibo kriv, on je iz podneblja murtila želenog, male florami i ulja od lavande. Tamo je najhevi socijalni momenat u popularnoj muzici ono roko nije jema ništa cicibela jopš i manje.

nije on, krivi smo mi. sto ga na vreme nismo zatukli.

kao pćelu u žlici ćaja

1 minute ago, Locust said:

kao pćelu u žlici ćaja

e jepse ja baš htio postovat to isto :D

ajd ko zamena  tijelo vapi bolno prisutnosti tvoje

kao pćelu u žlici ćaja
E na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih".
:(

Kapiram da si zapravo ti to pustio a da te neko naduvo.

I sta znaci uopste to?

@maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori :D

10 minutes ago, precog said:

E na tu pcelu u zlici caja sam poceo da se gusim i da rzem od smeha, pre cirka 15-16 godina kad sam tu veselost prvi put cuo. Osoba koja ju je pustila (urbani panker iz dobre porodice) se uvredila jer "prelepa pesma i predivan stih".
:(

I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još.

dziboni je neiskazivo gori od bilo kojeg srpskog narodnjaka. slicno vrijedi i za karanog gorana i urbanog damira, a tonci huljic sa zenom je ravno 460% grdji od marine i fute.

8 hours ago, francuski sobar said:

@maršal e izvini, ipak su ovi metalci izgleda najgori :D

I cirka 15-16 godina od kako je to verovatno najlepša pesma u regionalnij pop muzici. Ili bar u prve tri, može tu i Svet tuge i mrzi me sad da razabirem u glavi šta još.

ja bi pesmu koja se zove svet tuge na nevidjeno, tj neslusano odma stavio na prvo mesto. to mora biti nesto dobro. druga nek bude pcela u zlici vegete, a ta mrzi me tek treca.

9 hours ago, precog said:

urbani panker iz dobre porodice

ako slusa ruski pank, znam ko je.

Dodaj još i Tugo, nesrećo, pa da vežemo hit na hit.

mnAHosk.jpg

http://www.toncihuljic.com/

Kakva dlakava šapa na huljofonu, u spotu nije izražena.

Edited by halloween

Oduvao vas južni vetar sve do Dalmacije... gde li će ovaj topic završiti?

:jerry: