martick Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Jel ima slika sa stadiona sta se sve radilo poslednjih mesec dana? Link to comment
ultra boban Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 40 minutes ago, martick said: Jel ima slika sa stadiona sta se sve radilo poslednjih mesec dana? Nema brat, a I da ima tolko je radjeno da moz da se igras pronadji razliku izmedju slike od pre dva meseca I juce Link to comment
MaErAkLoIJA Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Kakav je teren? Pade dosta kise, da ne napravi voda ponovo oranje??? Link to comment
fetboj Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Napredak pocinje od devetog, Partizan i Zvezda vec par nedelja prodaju sezonske. Sta li cekaju ovi nasi? Umesto da sad jos vise prodaju nego prosle godine zbog Evrope i euforije oni nista. Marketing 0. Link to comment
fetboj Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 Just now, MaErAkLoIJA said: Kakav je teren? Pade dosta kise, da ne napravi voda ponovo oranje??? Ko sto rece neko, to nam je prednost -.- Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 DaReale, na kolko potpisao Grba, znae li se ? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 Dok voša ne da 20k e....Jebaga, ne li si ga malko podcenio ?Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Real sa Nišave Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 2 hours ago, Rumpelstiltskin said: DaReale, na kolko potpisao Grba, znae li se ? Godina, čini mi se. Link to comment
martick Posted July 6, 2018 Share Posted July 6, 2018 A za male pare moze da se angazuje neka firma u Nisu sto radi sito stampu,vez itd. I da se naprave solje,upaljaci,kisobrani,majice itd. Kad ako ne sad? Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 A za male pare moze da se angazuje neka firma u Nisu sto radi sito stampu,vez itd. I da se naprave solje,upaljaci,kisobrani,majice itd. Kad ako ne sad?To kad uđemo u grupnu fazuSent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 6, 2018 Author Share Posted July 6, 2018 i idemo novo izvlacenje, nova sezona, nova sansa 1.30 5.50 7.80 Link to comment
Recommended Posts