Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK Radnički Niš 2018/2019

Featured Replies

1 minute ago, W.F.C. said:

AzerbejdJan, Baku, e tu ce budu carteri :kecman:

Tu možemo i s kola.....ništa nije daleko, ako se na vreme pođe :D

• Replies 7.7k
  • Views 441.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja sam za to da se smeni Lalatović i da se Real sa Nišave postavi za prvog trenera kluba. Očigledno bi bolje radio Lalatov posao.

Posted Images

Ko na Maltu s trajekt :D

Gosa
Gosa pre 2 sati

Cuj kapitilano pojacanje, nije se sastavio u Buducnosti

Odgovori  35  6 

Miloooo
Miloooo pre 2 sati

Top pojacanje? Igrao katastrofalnu sezonu za Buducnost, igraca nije mogao da prodje i on top pojacanje...

Odgovori  25  4 

Neki komentari... sa Mozzarta ja mislim, a isto to sam video i ja u utakmicama u kojim sam ga gledao ove sezone na Areni kad prenosili cg ligu...
E sad nadamo se da ce kod nas biti onaj igrac iz Ofk Beograda, ili Partizana... U Partizanu jeste izdominirao kod Totenhema, ali nije ostavio neki veci trag jer se protiv Partizana svi povuku a tad nije mnogo upotrebljiv, odlican je BIO za kontre, treba mu prostora jer i nema neki dribling ali je pretrcavao igrace... Videcemo, dacemo mu sansu i podrsku, samo sto rece neko da ne bude psovanje kao sa nasim Volkovim :) Ja sam ipak navijao za nekog Kjeremeha...

http://www.srbijasport.net/vest/41627/marko-zocevic-stavio-paraf-na-vernost

Za ovog sam navijao da dodje kod nas, ima nesto u njemu, zna fudbala, igra na poziciji Cakija, a takvi se retko pronalaze da trce po nasim livadama a vec nisu medj blizancima ili preko...(ne kazem da je bas dobar koliko i Caki, jer takvog nema) :) 

Vosa dovela zadnjeg veznog iz S. Brijega i time se nadam odustala od Nome - zamenika kapitena :)

Ne znam, ja ga cenim da smo od CESEKA i Levski jaci, a sa Ludogorec ce bude zajebano. Beroe je vec sitna boranija, ko Plovdiv. Idemo na duplu tiIulu pa sta si bude, jbga sad

13 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:
Gosa
Gosa pre 2 sati

Cuj kapitilano pojacanje, nije se sastavio u Buducnosti

Odgovori  35  6 

Miloooo
Miloooo pre 2 sati

Top pojacanje? Igrao katastrofalnu sezonu za Buducnost, igraca nije mogao da prodje i on top pojacanje...

Odgovori  25  4 

Neki komentari... sa Mozzarta ja mislim, a isto to sam video i ja u utakmicama u kojim sam ga gledao ove sezone na Areni kad prenosili cg ligu...
E sad nadamo se da ce kod nas biti onaj igrac iz Ofk Beograda, ili Partizana... U Partizanu jeste izdominirao kod Totenhema, ali nije ostavio neki veci trag jer se protiv Partizana svi povuku a tad nije mnogo upotrebljiv, odlican je BIO za kontre, treba mu prostora jer i nema neki dribling ali je pretrcavao igrace... Videcemo, dacemo mu sansu i podrsku, samo sto rece neko da ne bude psovanje kao sa nasim Volkovim :) Ja sam ipak navijao za nekog Kjeremeha...

Šta li radi kad je u formi kad je ovakav van forme....

Screenshot_1.jpg

Нома капитен, један је Нома капитен... 

DIY-frame-Japan-Katana-Warrior-Fantasy-A

Daj Boze da bude najbolji Legendo, ja samo koment ono sto sam gledao u prolecnoj polsezoni:)  Steta sto nije dosao malko ranije da trci sa Lalatom zajedno :D

2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Daj Boze da bude najbolji Legendo, ja samo koment ono sto sam gledao u prolecnoj polsezoni:)  Steta sto nije dosao malko ranije da trci sa Lalatom zajedno :D

Ma biće, veruj mi.....sve kako valja. Imam feeling osećaja ;)

image_c399a13f-cc23-4f09-8dc5-f6c5d007630720180705_164934.jpg

Sta jos fali od pozicija da se kaze da smo spremni??

Još levi bek i Bradin zamenik...

1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said:

Decko koliko znam izlazio iz povrede pa nije verovatno mogao da odigra nesto znacajnije. Videcemo sada je ipak prosao pripreme i mislim da ce mu Lalatova filozofija leci jer je on taj profil igraca. Uostalom zato ga je i Lalat hteo

• Author

Primi ga Gzira od amateri .. Elem, na gostovanju ocekujem da ćemo imati veću podršku od domaćina

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.