Dali_man Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 5 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Primi ga Gzira od amateri .. Elem, na gostovanju ocekujem da ćemo imati veću podršku od domaćina Sent from my MI 6 using Tapatalk Trebalo bi. Ima nas minimum bar 3000 Nislija. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 Trebalo bi. Ima nas minimum bar 3000 Nislija.Da su zivi i zdravi, sto vise, sto vise [emoji39]Sent from my MI 6 using Tapatalk Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 4 minutes ago, Constantin said: pu pu daleko ga bilo Link to comment
Dali_man Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 23 minutes ago, Rumpelstiltskin said: pu pu daleko ga bilo Profiteru Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 1 minute ago, Dali_man said: Profiteru ni Voodoo nikad nema plan B, u tome je stra' Link to comment
Dali_man Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: ni Voodoo nikad nema plan B, u tome je stra' Zahvali se Vucicu i Burn a Bitch-ki Link to comment
W.F.C. Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) Steta za Konovalova, bio je dobar decko i Rus. Jeste, Lalat reko u intervju za SOS ono kad zalaze u sitna crevca da voli da pojede ali da zato trci redovno. Ovog Samba mora da neutralisemo, odstranimo i mirni smo s Maltezani reklo bi se... Tri komada u cetvrtak sledeci, tri komada nasa nada. Gradic ima 8000 stanovnika, a mi sila.... Edited July 5, 2018 by W.F.C. Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 1 minute ago, Dali_man said: Zahvali se Vucicu i Burn a Bitch-ki zato sam vodio kontra miting, ne davite aerodrom i te fore. sve treba da ni uznu sve sveeee esi gledao ti film Vreme Cuda ? ima tamo jedan odgovarajuci dijalog koji opisuje mnogo toga a radi se od pitanje sta je to komunizam ... Link to comment
Dali_man Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: zato sam vodio kontra miting, ne davite aerodrom i te fore. sve treba da ni uznu sve sveeee esi gledao ti film Vreme Cuda ? ima tamo jedan odgovarajuci dijalog koji opisuje mnogo toga a radi se od pitanje sta je to komunizam ... Ti nesi komunista, ti si komunjara Link to comment
W.F.C. Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Razvaljuj... Bilo i ne ponovilo se Link to comment
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 1 minute ago, W.F.C. said: Razvaljuj... Bilo i ne ponovilo se u srba sve moguce je. memorija ko u kokoske, vizionarstvo ko u klena. nego koj ce doceka cetvrtaaaaaaaaaaaak Link to comment
W.F.C. Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 9 minutes ago, Rumpelstiltskin said: u srba sve moguce je. memorija ko u kokoske, vizionarstvo ko u klena. nego koj ce doceka cetvrtaaaaaaaaaaaak Uh...brojimo dane Link to comment
W.F.C. Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) Zadnja evropska...debilno sto je Hajduk ali UEFA mafiosi... Juzna tribina...ustvari ceo stadion Edited July 5, 2018 by W.F.C. Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 (edited) Kolko reklama oko terena jebem ti sunce.... Edited July 5, 2018 by Kec u Nisu ljudi kec uNisu Link to comment
Recommended Posts