Constantin Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 1 minute ago, W.F.C. said: AzerbejdJan, Baku, e tu ce budu carteri Tu možemo i s kola.....ništa nije daleko, ako se na vreme pođe
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Gosa pre 2 sati Cuj kapitilano pojacanje, nije se sastavio u Buducnosti Odgovori 35 6 Miloooo pre 2 sati Top pojacanje? Igrao katastrofalnu sezonu za Buducnost, igraca nije mogao da prodje i on top pojacanje... Odgovori 25 4 Neki komentari... sa Mozzarta ja mislim, a isto to sam video i ja u utakmicama u kojim sam ga gledao ove sezone na Areni kad prenosili cg ligu... E sad nadamo se da ce kod nas biti onaj igrac iz Ofk Beograda, ili Partizana... U Partizanu jeste izdominirao kod Totenhema, ali nije ostavio neki veci trag jer se protiv Partizana svi povuku a tad nije mnogo upotrebljiv, odlican je BIO za kontre, treba mu prostora jer i nema neki dribling ali je pretrcavao igrace... Videcemo, dacemo mu sansu i podrsku, samo sto rece neko da ne bude psovanje kao sa nasim Volkovim Ja sam ipak navijao za nekog Kjeremeha...
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 http://www.srbijasport.net/vest/41627/marko-zocevic-stavio-paraf-na-vernost Za ovog sam navijao da dodje kod nas, ima nesto u njemu, zna fudbala, igra na poziciji Cakija, a takvi se retko pronalaze da trce po nasim livadama a vec nisu medj blizancima ili preko...(ne kazem da je bas dobar koliko i Caki, jer takvog nema)
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Vosa dovela zadnjeg veznog iz S. Brijega i time se nadam odustala od Nome - zamenika kapitena
W.F.C. Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Ne znam, ja ga cenim da smo od CESEKA i Levski jaci, a sa Ludogorec ce bude zajebano. Beroe je vec sitna boranija, ko Plovdiv. Idemo na duplu tiIulu pa sta si bude, jbga sad
Constantin Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 13 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Gosa pre 2 sati Cuj kapitilano pojacanje, nije se sastavio u Buducnosti Odgovori 35 6 Miloooo pre 2 sati Top pojacanje? Igrao katastrofalnu sezonu za Buducnost, igraca nije mogao da prodje i on top pojacanje... Odgovori 25 4 Neki komentari... sa Mozzarta ja mislim, a isto to sam video i ja u utakmicama u kojim sam ga gledao ove sezone na Areni kad prenosili cg ligu... E sad nadamo se da ce kod nas biti onaj igrac iz Ofk Beograda, ili Partizana... U Partizanu jeste izdominirao kod Totenhema, ali nije ostavio neki veci trag jer se protiv Partizana svi povuku a tad nije mnogo upotrebljiv, odlican je BIO za kontre, treba mu prostora jer i nema neki dribling ali je pretrcavao igrace... Videcemo, dacemo mu sansu i podrsku, samo sto rece neko da ne bude psovanje kao sa nasim Volkovim Ja sam ipak navijao za nekog Kjeremeha... Šta li radi kad je u formi kad je ovakav van forme....
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 Daj Boze da bude najbolji Legendo, ja samo koment ono sto sam gledao u prolecnoj polsezoni:) Steta sto nije dosao malko ranije da trci sa Lalatom zajedno
Constantin Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Daj Boze da bude najbolji Legendo, ja samo koment ono sto sam gledao u prolecnoj polsezoni:) Steta sto nije dosao malko ranije da trci sa Lalatom zajedno Ma biće, veruj mi.....sve kako valja. Imam feeling osećaja
MaErAkLoIJA Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Daj Boze da bude najbolji Legendo, ja samo koment ono sto sam gledao u prolecnoj polsezoni:) Steta sto nije dosao malko ranije da trci sa Lalatom zajedno Decko koliko znam izlazio iz povrede pa nije verovatno mogao da odigra nesto znacajnije. Videcemo sada je ipak prosao pripreme i mislim da ce mu Lalatova filozofija leci jer je on taj profil igraca. Uostalom zato ga je i Lalat hteo
Rumpelstiltskin Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Primi ga Gzira od amateri .. Elem, na gostovanju ocekujem da ćemo imati veću podršku od domaćinaSent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts