ackonish Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Gresis. Sutra je u pola 8. Svakog narednog dana, do meca je u pola 9. Stadion, a i treninzi ce biti zatvorenog tipa nekoliko dana pred mec.
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) A niko ne zna jel se kreči, postavljaju tapete....bilo šta ili je i to "tajna" ? P.S. ...ev. nećete baš meni da odgovorite, a znate Edited July 4, 2018 by Constantin
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 12 minutes ago, W.F.C. said: Bate ovim Maltezanima pola startne ekipe stranci, ko zna koje platice imaju, ne bi se ja zanosio s lagan prolaz ko sto se misli... Ja sam taj koji misli da ćemo lako proći. Svi ti stranci nisu zbrali 5 minuta u neki ozbiljan tim. E sad, ovaj Samb ima štofa, ali, po meni, je slabiji od Brata Ašćere i to bi naši štoperi trebali i džepče da ture....ma će gi razbijemo, neće znaju gde su došli. Huk sa Čaira je zajebana rabota...
ackonish Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Just now, Constantin said: A niko ne zna jel se kreči, postavljaju tapete....bilo šta ili je i to "tajna" ? Izvini. Dostavljen je spisak stvari koje treba srediti i veci deo je uradjen. Pres soba je sredjena, svlacionice, pres loze i loze se sredjuju i ozvucenje staro, stadionsko je osposobljeno. Reflektori ce raditi punom snagom, to je u zavrsnoj fazi. Za navijace ce biti otvorene sve tribine. Vise uskoro 😁
ackonish Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Postojace standovi za prodaju pica na stadionu ako se ne izjalovi nista....
Rumpelstiltskin Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 evo konacno sanse da zberemo zgadiju na skup i proteramo. kontam da ce zbog njih otvore sever ...
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 14 minutes ago, ackonish said: Postojace standovi za prodaju pica na stadionu ako se ne izjalovi nista.... Lele...dal će i pivo da prodaju, kao na SP (neće zbo našeg zakona - šteta) 13 minutes ago, Rumpelstiltskin said: evo konacno sanse da zberemo zgadiju na skup i proteramo. kontam da ce zbog njih otvore sever ... Ko je za proterivanje ?
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 18 minutes ago, ackonish said: Izvini. Dostavljen je spisak stvari koje treba srediti i veci deo je uradjen. Pres soba je sredjena, svlacionice, pres loze i loze se sredjuju i ozvucenje staro, stadionsko je osposobljeno. Reflektori ce raditi punom snagom, to je u zavrsnoj fazi. Za navijace ce biti otvorene sve tribine. Vise uskoro 😁 Pres lože na Istoku ili na Zapadu (čuo sam da će istok- ne sviđa mi se, neće od Voodooa i ekipe ništa da se vidi :D) ??? Akreditacije...po običaju u SEPTEMBAR ???
Rumpelstiltskin Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 (edited) 11 minutes ago, Constantin said: Lele...dal će i pivo da prodaju, kao na SP (neće zbo našeg zakona - šteta) Ko je za proterivanje ? ma sprdam se.. zadnji ne navijaci blizanaca koju su bili na sever su bili neki nesrecnici u smb naftalinkama iz zenice i titovog vrbasa daleke 1988 Edited July 4, 2018 by Rumpelstiltskin
Med Livadski Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Karta za sutrasnji mec izmedju Gzire i Ljuljete 10 eura, 20 VIP.
MaErAkLoIJA Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) 50 minutes ago, ackonish said: Postojace standovi za prodaju pica na stadionu ako se ne izjalovi nista.... Ti bre Aco samo se pojavis iz vedra neba??? Jesi li citao prethodne postove? Zamalo potera da padne Edited July 4, 2018 by MaErAkLoIJA
W.F.C. Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) Nista, mora odem sutra s biciklu, posto me danas mrzelo. Ti vojnici na severu su uglavnom dolazili na Hajduk i Dinamo... Zanimljiva su bila prepucavanja zapada i juga kad su osnovane Meraklije, tesko je zapad to podneo, najsmesnije je bilo protest zapada zbog onih novcanica starih sa Titovim likom kad su Meraklije od Tita crtali Hitlera i lepili masovno te novcanice po drvecu kod zapada Mislim da je to bilo specijalno zbog gostovanja Dinama... Edited July 4, 2018 by W.F.C.
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 4 minutes ago, W.F.C. said: Nista, mora odem sutra s biciklu, posto me danas mrzelo. Ti vojnici na severu su uglavnom dolazili na Hajduk i Dinamo... Zanimljiva su bila prepucavanja zapada i juga kad su osnovane Meraklije, tesko je zapad to podneo, najsmesnije je bilo protest zapada zbog onih novcanica starih sa Titovim likom kad su Meraklije od Tita crtali Hitlera i lepili masovno te novcanice po drvecu kod zapada Mislim da je to bilo specijalno zbog gostovanja Dinama... A ..."pederi sa zapada"....
Recommended Posts