Rumpelstiltskin Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 forumasi ce organizuju sve, ivice narani svinje i ne pitaj za nista
MaErAkLoIJA Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Za 65000e razlike u ceni ja bi vodio ekipu dan pred utakmicu u slucaju da ovde ostvarimo ubedljivu pobedu.
Entrenador Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 8 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Za 65000e razlike u ceni ja bi vodio ekipu dan pred utakmicu u slucaju da ovde ostvarimo ubedljivu pobedu. Ekipa i treba ići dan pred utakmicu. Let nije dugačak, nema potrebe ranije. Stigne se npr. sreda u toku dana, uveče trening pred utakmicu i to je to. To je uobičajena organizacija.
Rumpelstiltskin Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 meneme interesuje kolku platu arsa moz da ima u vosi ...
MaErAkLoIJA Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 8 minutes ago, Entrenador said: Ekipa i treba ići dan pred utakmicu. Let nije dugačak, nema potrebe ranije. Stigne se npr. sreda u toku dana, uveče trening pred utakmicu i to je to. To je uobičajena organizacija. Koliko se dugo putuje do Malte. Mislio sam zbog specificnosti puta da treba vise vremena za oporavak jer neko napisao da ne moze dan pred utakmicu da se ide. Pretpostavio sam da je ovo razlog
Entrenador Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 3 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Koliko se dugo putuje do Malte. Mislio sam zbog specificnosti puta da treba vise vremena za oporavak jer neko napisao da ne moze dan pred utakmicu da se ide. Pretpostavio sam da je ovo razlog Direktan let je 1:50h - 2:00h Generalno je praksa svih timova da se ide dan pred utakmicu. Subotica je teže gostovanje 😂😂😂
Real sa Nišave Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Meneme vise sekira sto ce nam Vojvodina otme Akiru Kurosavu
Rumpelstiltskin Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Meneme vise sekira sto ce nam Vojvodina otme Akiru KurosavuKapitalizam je veličanstveno neprikosnoven. Ti imaš posebne veze sa dalekim istokom, podnesi gubitak manirom samurajaSent from my MI 6 using Tapatalk
Entrenador Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 10 minutes ago, Real sa Nišave said: Meneme vise sekira sto ce nam Vojvodina otme Akiru Kurosavu Ako, ako......će se žale posle na suđenje....😎
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 (edited) Ej...naš'o sam prevoz najjeftiniji. Busom do Drača, pa feribot do Malte. Otuda suprotno. Jeftino...jeftinije nekoliko puta nego aviJonom. Jedini je problem taj što možemo da zakasnimo na utakmicu sa Proleterom Edited July 4, 2018 by Constantin
Rumpelstiltskin Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 De b Costa, ne mora naglasavas svoju pismenost, znamo se Ćelavi kapetan štucovanih mustaća, tooSent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Ja ne idem dok se ne izgradi autoput Nis - Pristina - Drac, jer to je uz digitalizaciju apsolutni prioritet vladinog kabineta.
Constantin Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 11 minutes ago, W.F.C. said: Ja ne idem dok se ne izgradi autoput Nis - Pristina - Drac, jer to je uz digitalizaciju apsolutni prioritet vladinog kabineta. Nemoj si na kraj srca....više od pola je izgrađenop....mož' da kreneš.
MaErAkLoIJA Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 2 hours ago, Real sa Nišave said: Meneme vise sekira sto ce nam Vojvodina otme Akiru Kurosavu Nomu? Pa on je valjda pod ugovorom, ne pustaju ga i to je to ...
Recommended Posts