W.F.C. Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Posle pauze nam krece jos zesca i duza serija od ove sad, imacemo za manje od mesec dana 3 na papiru lakse utakmice ali u 7 dana, a onda Zvezdu, Partizan, Cukaricki/Mladost i prvo polufinale kupa i to sve 4 u ritmu sreda - subota. Naravno isto to ceka i Zvezdu i Partizan i tad ce biti najtezi deo sezone. U maju se ne igra tako zgusnuto, 4 utakmice u prvenstvu sa ovima od 5. do 8. mesta i revans polufinala, plus eventualno finale na kraju meseca. Mi mora da razigramo bar 3-4 igraca sa klupe za april i maj.
Gradina Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 5 minutes ago, W.F.C. said: Posle pauze nam krece jos zesca i duza serija od ove sad, imacemo za manje od mesec dana 3 na papiru lakse utakmice ali u 7 dana, a onda Zvezdu, Partizan, Cukaricki/Mladost i prvo polufinale kupa i to sve 4 u ritmu sreda - subota. Naravno isto to ceka i Zvezdu i Partizan i tad ce biti najtezi deo sezone. U maju se ne igra tako zgusnuto, 4 utakmice u prvenstvu sa ovima od 5. do 8. mesta i revans polufinala, plus eventualno finale na kraju meseca. Mi mora da razigramo bar 3-4 igraca sa klupe za april i maj. Taman toliko 4 igrača sa po 3 žuta nije malo, treba ući u završnicu sa što manje kartona da ne bi bili u situaciji da nam fale za najjače utakmice. Pogotovu na poziciji golmana ne bi bilo dobro
Captain_Darling Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 6 minutes ago, Gradina said: Taman toliko 4 igrača sa po 3 žuta nije malo, treba ući u završnicu sa što manje kartona da ne bi bili u situaciji da nam fale za najjače utakmice. Pogotovu na poziciji golmana ne bi bilo dobro Ко ће Боривоју да објасни да не мора да краде време кад водимо са 2:0
W.F.C. Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 (edited) 2 minutes ago, Captain_Darling said: Ко ће Боривоју да објасни да не мора да краде време кад водимо са 2:0 Evo racunica... nek krade vreme protiv Macve u predzadnjem kolu pa da preskoci zadnje kolo ovde s Backom i onda moz opet da krade protiv najjacih posle Edited March 15, 2019 by W.F.C.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 1 hour ago, W.F.C. said: Evo racunica... nek krade vreme protiv Macve u predzadnjem kolu pa da preskoci zadnje kolo ovde s Backom i onda moz opet da krade protiv najjacih posle Kao Serhio Ramos vs Ajaks, tako li nam zelis da prolazimo ccc
martick Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Novi proizvodjac sportke opreme najverovatnije dolazi umesto Djaka(hummela), kog proizvodjaca bi voleli da vidite od leta?
Rumpelstiltskin Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 YASSASent from my MI 6 using Tapatalk
Captain_Darling Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 38 minutes ago, Rumpelstiltskin said: YASSA Sent from my MI 6 using Tapatalk
Captain_Darling Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 (edited) Нека из клуба ступе у контакт директно са ХУММЕЛ-ом, не мора да се иде преко Ђака. https://hummel.net/products/core-polyester-tee-003756-true-red?gn=612166 https://hummel.net/products/core-poly-shorts-011083-true-red?gn=612167 https://hummel.net/products/core-poly-jacket-036893-true-red?gn=614293 Edited March 15, 2019 by Captain_Darling
W.F.C. Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 (edited) Adibas, normalno, ja sam uvek za njega. Onaj iz 2011. je bio extra. A i odma ce naprave jeftinje kopije na pijac cim vide da je Adibas, istorija se ponavlja... Edited March 15, 2019 by W.F.C.
martick Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Captian, Nazalost ali ne moze to tako,mora preko Djaka... isto na primer ako hoces Macron,ne mozes pravo u Bolonju kod italijana vec kod naseg predstavnika u Bg. Zato sam ja vise za manje,gladnije brendove koji imaju takodje vrhunski kvalitet! Errea,Kelme,Diadora,Joma.... Lotto se vraca na glavnu scenu posle nekoliko godina stagnacije. Pogledajte samo dresove Djenove,prelepo od kroja preko dizajna,savrseno!
Rumpelstiltskin Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Mislim da Hummel nece odustane bas tako lako. Bio malopre u shop-u klincu jednom da kupim dres, znam one momke tamo, kazu usrase se od prodaje dresova. Rece nema Nislija koji je preko ili ima nekog preko, da nije kupio dres ... A to su hiljade ... Bio neki top menadjer iz Djak/Humela neki dan na pregovori ... PS. Srema Banat i Backa tri srca junacka
W.F.C. Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 5 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Mislim da Hummel nece odustane bas tako lako. Bio malopre u shop-u klincu jednom da kupim dres, znam one momke tamo, kazu usrase se od prodaje dresova. Rece nema Nislija koji je preko ili ima nekog preko, da nije kupio dres ... A to su hiljade ... Bio neki top menadjer iz Djak/Humela neki dan na pregovori ... PS. Srema Banat i Backa tri srca junacka Posto je sad crveni dres za odrasle u shopu?
Rumpelstiltskin Posted March 15, 2019 Author Posted March 15, 2019 Nisam gledao ... Detinji sam sa popust, koji sam izdiplomirao na kasu, platio oko 2.100 rsd. Puna cena je 2.900.Za odrasli kontam da je puna cena oko 3.300 recimo.. Sent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted March 15, 2019 Posted March 15, 2019 Hvala, znaci stara cena otprilike... obicno kad se menja proizvodjac krenu prolecni popusti, tako da moguce da ce ipak ostane Hummel.
Recommended Posts