Rumpelstiltskin Posted February 25, 2019 Author Posted February 25, 2019 SvakiSrbinSvakeSredeSlavi SlavuSvetogSavuSaSlaneSemenkeSent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: Svaki Srbin Svake Srede Slavi Slavu Svetog Savu Sa Slane Semenke Sent from my MI 6 using Tapatalk Pixi je Crnogorac, Tončev iz Surdulicu...
Constantin Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Kartoni ? Ima li rizičnih da, ako dobiju u subotu, ne mogu u sredu da igraju ?
Real sa Nišave Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Srećan Pankov svima koji slave. Oženio se za vikend, a Tončev se rodio u Niš. Leba mi
MaErAkLoIJA Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 https://www.transfermarkt.com/fk-radnicki-nis/leistungsdaten/verein/7567/reldata/%262018/plus/1 Evo statistike pa gledajte
Constantin Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Pankov ima 5, Crnomarković 6, Noma 5, Haska i Grba po 3..znači u opasnosti su, osim Crnog ?
Constantin Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 2 minutes ago, MaErAkLoIJA said: https://www.transfermarkt.com/fk-radnicki-nis/leistungsdaten/verein/7567/reldata/%262018/plus/1 Evo statistike pa gledajte Videh...Kojašević rođen u Titogradu
Real sa Nišave Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Ce si bude zaulavo sa Radnika u subotu. Namestio ih Milanović, videlo se protiv crvenog blizanca da nisu naivni.
MaErAkLoIJA Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 5 minutes ago, Real sa Nišave said: Ce si bude zaulavo sa Radnika u subotu. Namestio ih Milanović, videlo se protiv crvenog blizanca da nisu naivni. Nisu naivni ali ova dva kola su pokazala da vremenske prilike od amatera naprave sasvim solidne igrace i obrnuto. Nasta smo mi licili protiv Vojvodine a neki igraci Vojvodine su odigrali pa mozda nikad bolje. Navijam da bude malo padavina do subote i u subotu da ne bude jakog vetra ako vec svi najavljuju tu kisu mada moze ona prognoza sa povremenim padavinama. Imaju definitivno neugodnu ekipu u smislu pokretljivosti ali i losije rezultate u gostima. Zvezda je Zvezda i tu se daje nekad mnogo vise plus domaci teren plus ledina. Mi tesko da mozemo da ponovimo onu igru protiv Vojvodine osim ako ne dune ovaj vetar od 11m/s po cini mi se petoj prognozi
W.F.C. Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 Ja se nadam da su najgori uslovi i tereni vec prosli, Krusevac u decembru i sad Novi Sad. Mada moze da bude zeznuto i na JNA ako stave neki nocni termin. Uglavnom ide bolje vreme sto nasoj ekipi odgovara. Nije kisa frka nego led i vetar, a to je valjda proslo.
Constantin Posted February 25, 2019 Posted February 25, 2019 19 minutes ago, W.F.C. said: Ja se nadam da su najgori uslovi i tereni vec prosli, Krusevac u decembru i sad Novi Sad. Mada moze da bude zeznuto i na JNA ako stave neki nocni termin. Uglavnom ide bolje vreme sto nasoj ekipi odgovara. Nije kisa frka nego led i vetar, a to je valjda proslo. Pošto je naša ekipa jedna od najstariji u ligi, da se ne plašiš da bi nekog po tom hladnom vremenu dokačila išijalgija
MaErAkLoIJA Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 6 hours ago, W.F.C. said: Ja se nadam da su najgori uslovi i tereni vec prosli, Krusevac u decembru i sad Novi Sad. Mada moze da bude zeznuto i na JNA ako stave neki nocni termin. Uglavnom ide bolje vreme sto nasoj ekipi odgovara. Nije kisa frka nego led i vetar, a to je valjda proslo. U Ns bese vetar i oranica sa primesama zivog blata. Nece lepo da se ore bez vode
Constantin Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Eh ljudi....da rezimiram šta nas čeka.... Surdulica...šta bude kako bude. Pošto se igra blizanački derbi....sledi nam dijareja po portalima, naravno i na forumima, ko je koga pokrao, prejebao, a onda od ponedeljka bombardovanje iz pravca JeNeA od Vučelića (prvo večernje novosti) debeljana Vuletića i psihića Pantića....ovo-ono.Obilić-Tončev i slična sranja, da preguramo i to...onda nam dolazi u goste još jedan debeljan,a li praziluković. Ovog puta jači za Petra Bojića, odličan Rosić...neće biti lako. Bar 7 bodova da ćapimo, ako ne svih 9...biće čupavo. Onda bi trebalo 12 bodova, lagano da uzmemo, ali to zavisi od Zemuna i njegovog otpora. Rad i Bačka za gol razliku i Čivijaši....mirno u play off
Recommended Posts