MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 (edited) 9 hours ago, Entrenador said: Trujić, Dugalić, Poletanović slobodni igrači.... Ova trojka bi bila u skladu sa ambicijama i najavljenim pojacanjima koja prave razliku. Njihova ekipa je osvojila kup Rusije i ugasila se. Bar znaju kako se to takmicenje igra. Edited June 11, 2018 by MaErAkLoIJA
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Reale sta je bilo sa Marjanovicem? Ti objavi sliku i ja mislio zavrsen posao. Mada ako ostane Caki on nam ne treba. Verovatno su hteli njega kao nesto mladjeg umesto Cakija. Ipak Caki je Caki.
ultra boban Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 (edited) 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Reale sta je bilo sa Marjanovicem? Ti objavi sliku i ja mislio zavrsen posao. Mada ako ostane Caki on nam ne treba. Verovatno su hteli njega kao nesto mladjeg umesto Cakija. Ipak Caki je Caki. Saleo se Real, Marjan je deo tima sto sredjuje svlacionice Sto se tice Frensisa itekako ima materjala a od ove trojke bi najradije gledao Dugalica na Cair, top stoper za nase uslove. Ni ova dvojica ne bi odmogla pogotovo Poletanovic. Ma da kolko znam Dugi cilja Belgiju, pa ako to propadne moz se nadamo... Edited June 11, 2018 by ultra boban
Captain_Darling Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 У сваком случају требају нам добри играчи и то што пре да би могли нечему да се надамо. Мени лично за ову сезону био би успех пролазак првог кола квалификација за ЛЕ (уз срећу на жребу можда и корак даље), озбиљнија борба за куп и да на,крају сезоне опет будемо на позицији која води у Европу.
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 (edited) 47 minutes ago, Captain_Darling said: У сваком случају требају нам добри играчи и то што пре да би могли нечему да се надамо. Мени лично за ову сезону био би успех пролазак првог кола квалификација за ЛЕ (уз срећу на жребу можда и корак даље), озбиљнија борба за куп и да на,крају сезоне опет будемо на позицији која води у Европу. Sta ces vise Pola miliona za prolaz puna kapa Jaci tim za bilje rezultate i automatski vise prostora za razigravanje mladih Najzad ako uspemo da uhvatimo kontinuitet u razigravanju i prodaji igraca po razumnim cenama kao Vojvodina i Cuka i da uplovimo u malo bezbrizniji period Edited June 11, 2018 by MaErAkLoIJA
Real sa Nišave Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Secam se pre par godina, crkla neka sijalicasijalic, osigurac, sta li.., ne moze Brada opere u mrak opremu. Izvadismo iz džep i dadosmo Bradi. Krenu doma i eto ga vraca se Brada na biciklu i dobacuje:" Radi Radnički za 500 kinte!". Umesto da mi majstor pravi halu, eto ga vari 4 mala gola, a tatko gi farba u belo da ima Lalat da gi uigrava za Evropu. Nemaju za 4 mala golića, a vi ocete Dugalica. Cutite si tamo, samo da udjemo u drugo kolo i malo se oparimo, nista od grad pare nema. Izgleda da Dareta bije opasna ljubomora, cim ne dava ni za stadion.
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 13 minutes ago, Real sa Nišave said: Secam se pre par godina, crkla neka sijalicasijalic, osigurac, sta li.., ne moze Brada opere u mrak opremu. Izvadismo iz džep i dadosmo Bradi. Krenu doma i eto ga vraca se Brada na biciklu i dobacuje:" Radi Radnički za 500 kinte!". Umesto da mi majstor pravi halu, eto ga vari 4 mala gola, a tatko gi farba u belo da ima Lalat da gi uigrava za Evropu. Nemaju za 4 mala golića, a vi ocete Dugalica. Cutite si tamo, samo da udjemo u drugo kolo i malo se oparimo, nista od grad pare nema. Izgleda da Dareta bije opasna ljubomora, cim ne dava ni za stadion. Necu da cutim. Kad oni mogu mnogo da obecavaju ja imam prava da se nadam. Kad me razocaraju ja cu drvlje i kamenje jer niko ih ne tera da se kurce.
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 (edited) 6 minutes ago, Real sa Nišave said: Je li, gde da nadjem mreže za male golove? Bez para ne znam za pare imalo cini mi se u Rodi u Intersport ako jos uvek postoji Nadji tel preko neta pa pitaj Edited June 11, 2018 by MaErAkLoIJA
ultra boban Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 35 minutes ago, Real sa Nišave said: Je li, gde da nadjem mreže za male golove? Zovni vojni otpad onaj veci, od Jagodin malu pa na gore prema stutentsku menzu. Pre par godine smo nasli tu 2 mreze za 200 kinte
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Dugi navodno odbio Zvezdu po Butasportu koji je vise tralala portal
Baldrick S. Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Što ne uzmu golove za vaterpolo sa bazena njima sezona gotova, a mog posluže. Tu su negde a imaju i mrežu
MaErAkLoIJA Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 24 minutes ago, Zlurad said: Što ne uzmu golove za vaterpolo sa bazena njima sezona gotova, a mog posluže. Tu su negde a imaju i mrežu Ili veceras po tmini pa si uzmite mrezice
W.F.C. Posted June 11, 2018 Posted June 11, 2018 Mare jel Lalatko bio trener Vose kad su izbacili Sampdoriju i stigli u plejof?
Recommended Posts