Jump to content
IGNORED

FK Radnički Niš 2018/2019

Rumpelstiltskin

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Dali_man said:

On li je svirnuo?

On je bio sudija iza gola i na njegovo insistiranje glavni je pokazao na penaltik. Hteo je Vidak posle utakmice da ga natakinje na....kolac ;)

Posted
2 minutes ago, Constantin said:

On je bio sudija iza gola i na njegovo insistiranje glavni je pokazao na penaltik. Hteo je Vidak posle utakmice da ga natakinje na....kolac ;)

Videcemo u sredu cija rakija je jaca ;)

Posted
Just now, Dali_man said:

Videcemo u sredu cija rakija je jaca ;)

Doduše...protiv Bežanije se nije mnogo mislio ;)

Posted
39 minutes ago, Constantin said:

Jel imaš ?

edit: jel smo imali Yassa dresove ? Admirala se ne sećam osim Zvezde i Partizana

Nemam, za yassa ne znam,znam za louris i nosili smo admiral.

Posted

Admiral mi nesto ko kroz maglu prolazi, YASSA nismo, to je Vojvodina nosila. Nitex da je odradjivao dresove davno, vrlo je moguca varijanta, odradili su i prvih nekoliko ili makar za prvi znam sigurno, salova. Onaj crveni vuneni jednostrani koliko se secam.

Posted
45 minutes ago, nikolani80 said:

Nemam, za yassa ne znam,znam za louris i nosili smo admiral.

Čim ti nemaš, kao da nismo.... ;)

Posted
34 minutes ago, W.F.C. said:

Admiral mi nesto ko kroz maglu prolazi, YASSA nismo, to je Vojvodina nosila. Nitex da je odradjivao dresove davno, vrlo je moguca varijanta, odradili su i prvih nekoliko ili makar za prvi znam sigurno, salova. Onaj crveni vuneni jednostrani koliko se secam.

Admiral je engleski legendarni brend,niko ih od premijel ligasa i iz championshipa ne nosi,par treceligasa i klubovi iz nizih liga samo...ne kontam zasto! 

Em su kvalitetni,lepi i jedinstveni!

Posted

Taj admiral sto smo nosili je kopija koju je neka poznata firma kopirala, ne mogu se setim.

Posted
1 minute ago, nikolani80 said:

Taj admiral sto smo nosili je kopija koju je neka poznata firma kopirala, ne mogu se setim.

Da imamo fotku razrešili bi dilemu.. :) 

Posted

Jbg 90% slika iz 90-tih nemamo javno, mozda ima klub.

Posted

Meni muka kad guglam slike i ukucam FK Radnički....pojavi se Recko..

Posted

Zadovoljan sam ja i hummelom(jedino sto nisu radili dresove po zelji/dizajnu,vec iz kataoga-sto ti je,to to je),mada bi vise voleo “original” umbro ili  lotto !

Posted
30 minutes ago, Constantin said:

Meni muka kad guglam slike i ukucam FK Radnički....pojavi se Recko..

Ja se nikad više nisam smejao dok je on bio tu.

Sećam se na Palić kuliramo u parku i ubivamo vreme do utakmicu sa Spaleta, a tamo spavali naši.

Došlo vreme polaska i Recko se pojavljuje ispred hotela onako nalickan i ima slušalice na uši.

Krece pravo na nas, zastaje onako u odelo i kravatu, skida slušalice sa ušiju i kulturno se javi posto nas sve provalio po dresovima.

pita ga drugar:"Recko, jel ti to outfit za utakmicu?".

A ovaj odgovara"Ma, jok, be. Pustio sam Cecu da se opustim."

:laugh:

Posted
4 minutes ago, Real sa Nišave said:

Ja se nikad više nisam smejao dok je on bio tu.

Sećam se na Palić kuliramo u parku i ubivamo vreme do utakmicu sa Spaleta, a tamo spavali naši.

Došlo vreme polaska i Recko se pojavljuje ispred hotela onako nalickan i ima slušalice na uši.

Krece pravo na nas, zastaje onako u odelo i kravatu, skida slušalice sa ušiju i kulturno se javi posto nas sve provalio po dresovima.

pita ga drugar:"Recko, jel ti to outfit za utakmicu?".

A ovaj odgovara"Ma, jok, be. Pustio sam Cecu da se opustim."

:laugh:

:Hail:

Meni je ostalo u sećanju....prijateljska protiv Dinama na Čairu. Kreće Babović (njihova napadač) na našeg golmana, a cela ekipa Vranjanaca se povukla na njihovu polovinu. Recko ustaje sa klupe, onako u bermude i jadranke i iz sveg glasa se izdere "de ćeš be sam konju jedan".....ceo Zapad je crko od smeha...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...