Constantin Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Isključiti struju na stadion večeras....samo reflektori
Rumpelstiltskin Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 Drug med da se ocita..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 17 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Drug med da se ocita.. Sent from my MI 6 using Tapatalk Ništa on nije izmislio.....ima "dima"....samo da vidimo kolika je osnova
Constantin Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Prijavljujem pad kvote na Radnički od prekjuče sa 5,00 na 4,20...i skok na pobedu Partizana na 1,85.
Dali_man Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 10 minutes ago, Constantin said: Prijavljujem pad kvote na Radnički od prekjuče sa 5,00 na 4,20...i skok na pobedu Partizana na 1,85. Sinoc je kvota pala na 1.5 na dvojku.
Rumpelstiltskin Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 pa sad li cu mu mislim dal se lalat naroljao, otvarao sa sanvicari cumbotel il vodio decu u setnju negde .... nisam u uo, ja sam navijac. boli me kurac
Constantin Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 30 minutes ago, Rumpelstiltskin said: pa sad li cu mu mislim dal se lalat naroljao, otvarao sa sanvicari cumbotel il vodio decu u setnju negde .... nisam u uo, ja sam navijac. boli me kurac Ti si krajnji korisnik koji sve to finansira. Ako se naroljao, njegovo je...ako je išao sa sendvičari...metnem ga na mojega sa sve sendvičari...ako je vodio decu u šetnju, ako je...ćale je to, voli decu, samo ima i obaveze neke...a ako je imao simptome beogradske....nek se gazde teraju u quratz.
Rumpelstiltskin Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 (edited) 40 minutes ago, Constantin said: Ti si krajnji korisnik koji sve to finansira. Ako se naroljao, njegovo je...ako je išao sa sendvičari...metnem ga na mojega sa sve sendvičari...ako je vodio decu u šetnju, ako je...ćale je to, voli decu, samo ima i obaveze neke...a ako je imao simptome beogradske....nek se gazde teraju u quratz. ma ja, ubilo se od profit koji im ja stvaram ... mogu reci da indirektno, kao korisnik mts, finansiram klub. Od karte tesko moz struju da plate sto strose reflektori, uozbilji se. od mene bar imaju nekakvu vajdu od tebe mulo, em nesi mts em legas po novinarske loze edip od koju beogradsku simptomatologiju pises, to je posebna dijagnoza, budi precizniji .. Edited September 30, 2018 by Rumpelstiltskin
Constantin Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: ma ja, ubilo se od profit koji im ja stvaram ... mogu reci da indirektno, kao korisnik mts, finansiram klub. Od karte tesko moz struju da plate sto strose reflektori, uozbilji se. od mene bar imaju nekakvu vajdu od tebe mulo, em nesi mts em legas po novinarske loze Struju ne plaćaju....Finansiram i ja više nego ti...pijem Niško :P
Rumpelstiltskin Posted September 30, 2018 Author Posted September 30, 2018 2 minutes ago, Constantin said: Struju ne plaćaju....Finansiram i ja više nego ti...pijem Niško :P steta sto zajebase to sponzorstvo, mogli bi te ture na dres, ko precednika onaj dan
Constantin Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Da me Tončev nosi ko "onog" Neša Guska u petak...
martick Posted September 30, 2018 Posted September 30, 2018 Kazu da se ocekuje 15 hiljada ljudi danas!
Recommended Posts