Rumpelstiltskin Posted August 31, 2018 Author Posted August 31, 2018 3 minutes ago, Vatrogasni Dom said: Nije tema kvalitet, vec namera da se nanese steta. dobro, znaci u Nisu stadionu vecu stetu prave domaci od gostujucih navijaca
Rumpelstiltskin Posted August 31, 2018 Author Posted August 31, 2018 1 minute ago, Vatrogasni Dom said: Vazi. ne znam dal vazi il ne vazi, ali ako je ovo sto dalivoje napisao tacno, a proverljivo je melodicno lako, ja nemam komentar
Dali_man Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 (edited) Protiv Makabija bile uvijene u celofan. Jos im samo masnica falila. Opet ne verujem da je meraklijama bila namera da ih lome, ali kvalitet + bolenje paje za imovinu... Edited August 31, 2018 by Dali_man
W.F.C. Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Mnogo je polomljeno i na jugu, nisam ni ja verovao dok nisam seo tu u blizini na jednoj utakmici prosle sezone... Mislim da smo gubili od Spartaka, prolece proslo, i blizu mene decko od nervoze lagano lomi stolicu ispred sebe. Kretenski.
Vatrogasni Dom Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Dobro, neka plate samo sto su oni polomili, ne mora nase....
Rumpelstiltskin Posted August 31, 2018 Author Posted August 31, 2018 Dobro, neka plate samo sto su oni polomili, ne mora nase....[emoji23]Sent from my MI 6 using Tapatalk
W.F.C. Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Ne bratko, sad su puni, i nase i njihove i Pavkova, sve, sad ili nikad
Vatrogasni Dom Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 (edited) Dobro jutro, ali izgleda da nase sugradjane mami misao, " neka nemojmo stetiti naseg sampiona™ "... Edited August 31, 2018 by Vatrogasni Dom
Rumpelstiltskin Posted August 31, 2018 Author Posted August 31, 2018 Dobro jutro, ali izgleda da nase sugradjane mami misao, " neka nemojmo stetiti naseg sampiona[emoji769] "...Jebaga, tebe ako te zulja, ja kvo ću ti..Sent from my MI 6 using Tapatalk
Constantin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 15 minutes ago, Vatrogasni Dom said: Dobro jutro, ali izgleda da nase sugradjane mami misao, " neka nemojmo stetiti naseg sampiona™ "... Sećam se i ja kad su cigani lomili, u pravu si. I to jedni bili na Zapadu u kafez, drugi na jugu, a treći na Istoku. Jednom ciganu na poluvreme žandarmerci skinuše i gaće na ogradu.
Constantin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Nisu samo stolice u pitanju....ako se sećate, bilo je polomljenih lavaboa, pisoara, portala.....Štetočine...s obe strane brda. A sećam se (beše i Rumpi tada) na "Rajku" prskaju stolice vodom pre nego što uđu Meraklije na Jug stadiona....morrre, treba to ...
Constantin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 (edited) Interesantni tvitovi večeras kruže netom....evo jednog interesantnog i poprilično očekivanog: Edited August 31, 2018 by Constantin
Dali_man Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 4 minutes ago, Constantin said: Interesantni tvitovi večeras kruže netom....evo jednog interesantnog i poprilično očekivanog: Ja pre neki dan procitah naslov na nekom portalu koji je glasio otprilike "Hoce li zvezda i partizan zajedno u kvalifikacije za ligu sampiona?"
Constantin Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 1 minute ago, Dali_man said: Ja pre neki dan procitah naslov na nekom portalu koji je glasio otprilike "Hoce li zvezda i partizan zajedno u kvalifikacije za ligu sampiona?" Ma pusti "plaćenike"...ovo je opservacija jednog objektivnog navijača
Recommended Posts