Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Prva dva kola prolazimo kao od sale, u trecem vec neizvesno
Entrenador Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 1 hour ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Daj ceo clanak, da vidimo i nagazne i nenagazne mine:) Kasnim mnogo.....obaveze jbg
Real sa Nišave Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Dakle, Lalat trazi da mu se dovedu 4 igraca. Dvojica iz Čuke, jedan iz Javora, jedan iz čarapaniju. Ono sto je očigledno je da neće biti nista od razigravanja Leke, Apostola, Petra Krstica... Od ovog se traze rezultati i ce ga boli da se bavi mladim talentima. Tu ce bude šest meseci i ćao tuti. Mnogo veci problem je problem sa porocima i sve vece izostajanje sa treninga, pred nasu utakmicu je bio na samo dva treninga. Na kraju je i pala šut karta od gazde Čuke. Plasim se da ce bude sve i svasta i da ce brzo izjede ćutek u nekom od niških kafića i kafana. U Novom Sadu je nekoliko puta jedva izvlacio guzičku. Prednost je publicitet koji cemo da dobijemo i verovatno porast podrške. Takticki nista bolji nije od Recka, Mrke... Samo unapređena verzija.
martick Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Bas me zanima koji su to igraci sto trazi da se dovedu
MaErAkLoIJA Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 (edited) Javor moguce Crnomarkovic jer ga je trenirao i interesantan je i Amanovic mladi levi bek. Mozda su jos interesantni stoper Karisik 29god., Ristovski desni bek 23god. i Stefan Panic zadnji vezni 1,95, 25god. B reprezentativac. Napredak od stopera Simonovic a posebno Veskovac kome istice ugovor, Ndiaye je moja zelja poodavno. Boranijasevica je cini mi se trenirao u Borcu. Vukanovic je mislim nemoguca misija. Cuka napisah ko je slobodan, Rendulic tesko da mu je zelja, Puskaric je vec realnija tj bolja opcija , Miladin Stevanovic takodje fino resenje, Kajevic bi bio odlicno pojacanje ako ode neko od kreativaca, Fofana moze da bude dobro resenje kao drugi spic. Nista posebno ne igra u poslednje vreme i pre njega su igrali i Mudrinski i Bojic koji su pod ugovorima. Edited May 28, 2018 by MaErAkLoIJA
Captain_Darling Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Добро то што он тражи, а шта каже тата Тончев на све то?
MaErAkLoIJA Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 (edited) Ja se raspisao a samo jedan pogodak puuu... Edited May 28, 2018 by MaErAkLoIJA
MaErAkLoIJA Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 11 minutes ago, Real sa Nišave said: Samo si jednog pogodio. Znaci da trazi verovatno igrace pod ugovorom. U tom slucaju moze da se omastimo ohoohoo... Necu da nagadjam jer tajna je s‚razlogom ali mogu da pretpostavim da zeli jednog brzog igraca jer je to u Lalatovom stilu. Tanananaaa tanananaa
Rumpelstiltskin Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 1 hour ago, Real sa Nišave said: Dakle, Lalat trazi da mu se dovedu 4 igraca. Dvojica iz Čuke, jedan iz Javora, jedan iz čarapaniju. Ono sto je očigledno je da neće biti nista od razigravanja Leke, Apostola, Petra Krstica... Od ovog se traze rezultati i ce ga boli da se bavi mladim talentima. Tu ce bude šest meseci i ćao tuti. Mnogo veci problem je problem sa porocima i sve vece izostajanje sa treninga, pred nasu utakmicu je bio na samo dva treninga. Na kraju je i pala šut karta od gazde Čuke. Plasim se da ce bude sve i svasta i da ce brzo izjede ćutek u nekom od niških kafića i kafana. U Novom Sadu je nekoliko puta jedva izvlacio guzičku. Prednost je publicitet koji cemo da dobijemo i verovatno porast podrške. Takticki nista bolji nije od Recka, Mrke... Samo unapređena verzija. ?!
MaErAkLoIJA Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 Verovatno cepi, kafanice i slicno. Ne verujem da smrka
Captain_Darling Posted May 28, 2018 Posted May 28, 2018 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: ?! Почео да пије кафу.
Rumpelstiltskin Posted May 28, 2018 Author Posted May 28, 2018 Just now, Real sa Nišave said: Rumpele, be, bate a b nisam skoluvala, ne pratim
Recommended Posts