W.F.C. Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 17 minutes ago, Captain_Darling said: Поздрави Брзог, питај колико наплаћује за квадрат. Уживо Лалат иде на стрим, извинио се навијачима ако је случајно некога лично увредио... Meni posebno da se izvini jer mi ne radi strim, oprosticu...
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 https://pbs.twimg.com/media/De2Jd8OX0AArJAU.jpg
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 ma dal je grafit iscrtan ili se neko zaigrao u ps-u ... U ovo drugo ne sumljam
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 a zna Lalat de je došo, roba je u Nišu uvek bila kvalitetnija od prestonicke
Baldrick S. Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Eto prilike da se prikupe narodne umotvorine sa zapada i pretoce u knjigu "Crven Ban 2"
Captain_Darling Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Колико сам успео да преслушам преко телефона коректна конференција за штампу. Каже да је имао несугласица са људима из клуба, поменуо и да је све почело од Вождовца и оног гестикулирања Бабовића, да је тад стао иза свог играча и да би то исто сада урадио и за Муњу да тако нешто уради. Каже да он никада није улазио у конфликт са навијачима конкретно и да је свестан да свако ко плати карту о њему може да прича шта хоће. И тако даље, имате на ФБ па преслушајте... Само напред Лалате, до групе ЛЕ и бар степеник више у следећем првенству ( а може и куп).
Real sa Nišave Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Samo da dodjem kuci i malo se priberem. Pa pisem
W.F.C. Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 (edited) Dobro, on sad nema vise veze sas Babovici jer se razveo i to je ok. Jbm li ga... Sad kad je doso neka i ostane a ne da ispadne sisica, inace moze kup... Edited June 4, 2018 by W.F.C.
Captain_Darling Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 1 minute ago, Rumpelstiltskin said: pa dobro, izvineo se Кол'ки си ти селац, у престоницу се каже ИЗВИНУО (не знам на коју страну)...
Recommended Posts