Captain_Darling Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 https://sport.blic.rs/fudbal/evropski-fudbal/pred-duel-sa-velikanom-toncev-makabi-je-ozbiljan-rival-ali-radnicki-uvek-cilja-pobedu/km39xxq
Med Livadski Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Slucajnost? Ne bih rekao. Dal ce zajedno gledaju utakmicu?http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:739913-Vucic-sa-ambasadorkom-o-poseti-predsednika-Izraela
Dali_man Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 2 hours ago, Real sa Nišave said: Koliko sam skapirao SD danas, na cigane sa istim timom kao protiv Proletera, da bi sačuvali Munju i kompaniju za revanš. Kaže Mare imamo mnogo jak tim za našu ligu, ali i da je juče više očekivao od klinaca. "Treba ih istrpeti polusezonu, i onda posle zimskih priprema biće top" Koliko god da sam subjektivan i navijacki gledam na stvari, ne mogu da se otmem utisku da imamo drugi najjaci tim u ligi, i to ubedljivo. Kad su nama Aca i Caki "druga postava"...
ultra boban Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 2 hours ago, Constantin said: Ma Gazi bre sve redom....nek se levi nervira 0:2, 0:2 tako j...(vodi ljubav) Nislija!!!
Rumpelstiltskin Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 (edited) oni misle ce ni pobediv idemo ראדניקי !!! Edited July 24, 2018 by Rumpelstiltskin
Rumpelstiltskin Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 gazda na Makabi je gazda na WalMart i na nekakvu smesnu gradjevinsku kompaniju u Kanadu, Novici ne moz pljune pod prozor, Nais nikad nece dobije
Rumpelstiltskin Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 Despotovic slobodan a ponuda nema!!!Nemamo mi para za ovo planinarenje, Mare ..Sent from my MI 6 using Tapatalk
MaErAkLoIJA Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 1 hour ago, Rumpelstiltskin said: Nemamo mi para za ovo planinarenje, Mare .. Sent from my MI 6 using Tapatalk Njama, njama sam mi zao
fetboj Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 2 hours ago, ackonish said: Meni je ovo sjajna pesma! Odakle li izvukoste ovo, postoji vec cetiri, pet godina i sad se pojavi odjednom kao nova. Izgleda dobio konacno pare Pera.
ackonish Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Danas je stigla u inbox stranicu, imala 1 pregled, pa sam pretpostavio da je nova...
Rumpelstiltskin Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 Fudbalski klub Radnički je jedan od najpoznatijih brendova Niša i juga Srbije. Ukoliko ste mladi, ambiciozni i imate želju za usavršavanjem, pozivamo Vas da se priključite timu mladih, kreativnih ljudi sa kojima ćete podeliti nove ideje i entuzijazam, uz učešće u staranju evropskog Radničkog.Usled povećanog obima posla raspisujemo konkurs za sledeća radna mesta:1) pravnik2) ekonomista3) marketinški stručnjak i4) sekretarica.Molimo Vas da vaše biografije pošaljete na adresu kluba: 9. Brigade, Stadion “Čair” sa naznakom za FK Radnički ili na mejl:konkurs.radnicki.nis@gmail.comSent from my MI 6 using Tapatalk
Recommended Posts