Rumpelstiltskin Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Polako nam se otvara put ka Ligi Evrope bez dvojice startera i babica koji je daleko, samo mrka nas moze odvesti dalje
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 2 minutes ago, Rumpelstiltskin said: bez dvojice startera i babica koji je daleko, samo mrka nas moze odvesti dalje Sta je Mrka bez Staneta.... Videlo se kod prvog gola sinoc.
Rumpelstiltskin Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 Just now, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Sta je Mrka bez Staneta.... Videlo se kod prvog gola sinoc. ozbiljna klika spavas li mirno Ivicu Vladimireee
Rumpelstiltskin Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 i da cenim da ce gospodin Rajkovic na Cair dobije pcuvanje kakvo nikad mozda nije dobio bar od mene nikad mi ga oko nije vatalo
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Jos igra protiv nas, a ne ide da vise pcujemo Lalatovica, a nekog moramo
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Bas listam arenu zbog prenosa, ali naravno jos uvek nema najave za cetvrtak i Makabi, al zato vec stavili za subotu da gostujemo u Bg pred kamerama, nasi su ludi ako prihvate da igraju cetvrtak pa subotu.... nek igraju ovi drzavni nedelju pa utorak ako je to tako lepo!
Redrooster Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Sad smo sila i sve ce preduzeti da nas zeznu. Gle sad kad sudi mazic...
Constantin Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 6 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Bas listam arenu zbog prenosa, ali naravno jos uvek nema najave za cetvrtak i Makabi, al zato vec stavili za subotu da gostujemo u Bg pred kamerama, nasi su ludi ako prihvate da igraju cetvrtak pa subotu.... nek igraju ovi drzavni nedelju pa utorak ako je to tako lepo! A be...pa neće stignemo na vreme za početak u subotu
Rumpelstiltskin Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 A be...pa neće stignemo na vreme za početak u subotu Ionako slećemo u Beograd, sve je pod kontrolom, puska je zakocenaSent from my MI 6 using Tapatalk
El Patron Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Verujem da mozete da prodjete Makabi, nisu oni ne znam sta
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 4 minutes ago, El Patron said: Verujem da mozete da prodjete Makabi, nisu oni ne znam sta I mi verujemo, mada ... klasicna olinjala ekipica koja stalno igra te grupe u evropi, nesto tipa Bate Borisov i te fore, bez nekih imena a igraju ga..
levi Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 baš mnogo ima veze šta piše na Areninom sajtu Zvezda igra u sredu revanš, znači može nedelja, ako se ne dogovore da odlože
Med Livadski Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Rukovodstvo se sad misli da ustedi pare, nema cartera, nego redovnom linijom, pa se vracamo u subotu.
levi Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 1 minute ago, Med Livadski said: Rukovodstvo se sad misli da ustedi pare, nema cartera, nego redovnom linijom, pa se vracamo u subotu. onda odlaganje, do daljnjeg do neke reprezentativne pauze
Recommended Posts