Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK PARTIZAN 2018/19

Featured Replies

6 minutes ago, Ted said:

npr. Zdjelar, Suma, Pantic pa i Jankovic

Suma poseduje određen nivo tehnike ali fudbal koji on igra je otišao u penziju sa Valderamom. Lagano kaskaš, pa dodaš loptu pet metara levo i desno i opet lagano kaskaš.

Zdjelar je odličan u anticipiranju napadačkih akcija i zna kako da se postavi pa da sve teče mimo njega. Žestoko limitiran igrač, otprilike kao Kosović, ume da trčkara okolo i kvari igru (i tuđu i svoju) a ako mu prođe neki pas ili šut to je već bonus.

Od svih njih bi možda Pantić mogao da nešto uradi jer ima prostora za napredak, Janković je u svom Mesi modu, on zaista misli da ima neku sposobnost da sam rešava mečeve i tako se i ponaša na terenu.

• Replies 4.2k
  • Views 315.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Добар теча.

• Author

predlažem da ga ugrabite na vreme, uskoro će biti slobodan

Ne znam samo sta techa glumi u ovom filmu. Onog što mota film sve vreme a ne zna ni gde je, ni šta je. 

54 minutes ago, Ted said:

predlažem da ga ugrabite na vreme, uskoro će biti slobodan

+1

idealan za zvezdu kada ode milojević.

Мени је жао што 1992-ге није из Рада макар на сезону дошао у Звезду, не би се после слизао са Толетом и дошао у ситуацију да се спрдате са њим. 

Slizao se on sa Ramadanijem. Razigrava mu ergelu kroz Partizan, zato je i nesmenjiv...

Ne pravi pitanje, ćuti i trenira/razigrava njegove igrače a parica kaplje.

Edited by BlackGeorge

Čovek čita forum i neće da ide u inat tebi i mozzeru.

Milan Smiljanić još nije zaigrao...

- Lola još nije licenciran, ali trenira svakog dana. Pozitivan je tip, i daće nam mnogo na terenu, ali i van njega. 

Nikola Drinčić je napustio Čukarički, ali se o njemu u Partizanu trenutno ne razmišlja.  

- U ovom trenutku je to nerealno, iako je reč o odličnom igraču. Doneo je mnogo stvari Partizanu, ali imamo Lolu i Zdjelara. Reč je o igračima sa sličnim osobinama, tako da bi to bilo samo gomilanje - zaključio je Đukić. 

Utakmica će početi u 19 časova, a direktan prenos je obezbeđena na TV Arena sport 2. 

56 minutes ago, booyaka said:

Rispekt za politički stav, ironije bez. :fantom:

I kod mene bi dobio total respect samo da progovori jos koju o aktuelnoj vlasti, sta se cini o uredjenju sporta, primeni zakona, huliganizmu, vezi kriminala, placenih navijaca i vlasti i tako da poveze sve te teme i iznese svohe misljenje o tim tematikama. Ovako, otvoreno.

DINAMO VRANJE – PARTIZAN, 19.00

Stadion u Surdulici
Kapacitet: 3.312
Sudija: Novica Anđelovski

DINAMO VRANJE (4-2-3-1): U. Đurić – N.Đurić, Tasić, Lalatović, Vukajlović – Okomijan, Nedeljković - Antić, Dimitrov, Sićović – Suraka.

PARTIZAN (4-4-2): Kljajić - Vulićević, N.R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić - Kosović, Zdjelar, Pantić, Janković - Gomes, Ožegović

Prenos: ArenaSport 2

E moj Valijente... Sta promašio čovek ufff

Recko se bogami ne šali, Vranje čim udje u našu trećinu strepe igrači i teča a i ja mučen što gledam ovo. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.