Goranz Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 6 minutes ago, Ted said: npr. Zdjelar, Suma, Pantic pa i Jankovic Suma poseduje određen nivo tehnike ali fudbal koji on igra je otišao u penziju sa Valderamom. Lagano kaskaš, pa dodaš loptu pet metara levo i desno i opet lagano kaskaš. Zdjelar je odličan u anticipiranju napadačkih akcija i zna kako da se postavi pa da sve teče mimo njega. Žestoko limitiran igrač, otprilike kao Kosović, ume da trčkara okolo i kvari igru (i tuđu i svoju) a ako mu prođe neki pas ili šut to je već bonus. Od svih njih bi možda Pantić mogao da nešto uradi jer ima prostora za napredak, Janković je u svom Mesi modu, on zaista misli da ima neku sposobnost da sam rešava mečeve i tako se i ponaša na terenu.
Kreator Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Djukic otvorio dušu http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dukic-mi-i-dalje-zivimo-u-andergraundu-ne-znamo-da-se-zavrsio-drugi-svetski-rat-i-da-je-tito-umro/301905
Ted Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 predlažem da ga ugrabite na vreme, uskoro će biti slobodan
Azdaja Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Ne znam samo sta techa glumi u ovom filmu. Onog što mota film sve vreme a ne zna ni gde je, ni šta je.
Kreator Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 54 minutes ago, Ted said: predlažem da ga ugrabite na vreme, uskoro će biti slobodan +1 idealan za zvezdu kada ode milojević.
porucnik vasic Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Мени је жао што 1992-ге није из Рада макар на сезону дошао у Звезду, не би се после слизао са Толетом и дошао у ситуацију да се спрдате са њим.
Kreator Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) Slizao se on sa Ramadanijem. Razigrava mu ergelu kroz Partizan, zato je i nesmenjiv... Ne pravi pitanje, ćuti i trenira/razigrava njegove igrače a parica kaplje. Edited July 28, 2018 by BlackGeorge
Goranz Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 Čovek čita forum i neće da ide u inat tebi i mozzeru.
Kreator Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Milan Smiljanić još nije zaigrao... - Lola još nije licenciran, ali trenira svakog dana. Pozitivan je tip, i daće nam mnogo na terenu, ali i van njega. Nikola Drinčić je napustio Čukarički, ali se o njemu u Partizanu trenutno ne razmišlja. - U ovom trenutku je to nerealno, iako je reč o odličnom igraču. Doneo je mnogo stvari Partizanu, ali imamo Lolu i Zdjelara. Reč je o igračima sa sličnim osobinama, tako da bi to bilo samo gomilanje - zaključio je Đukić. Utakmica će početi u 19 časova, a direktan prenos je obezbeđena na TV Arena sport 2.
booyaka Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 19 hours ago, BlackGeorge said: Djukic otvorio dušu http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dukic-mi-i-dalje-zivimo-u-andergraundu-ne-znamo-da-se-zavrsio-drugi-svetski-rat-i-da-je-tito-umro/301905 Rispekt za politički stav, ironije bez.
mozzer Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 56 minutes ago, booyaka said: Rispekt za politički stav, ironije bez. I kod mene bi dobio total respect samo da progovori jos koju o aktuelnoj vlasti, sta se cini o uredjenju sporta, primeni zakona, huliganizmu, vezi kriminala, placenih navijaca i vlasti i tako da poveze sve te teme i iznese svohe misljenje o tim tematikama. Ovako, otvoreno.
Kreator Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 DINAMO VRANJE – PARTIZAN, 19.00 Stadion u SurduliciKapacitet: 3.312Sudija: Novica Anđelovski DINAMO VRANJE (4-2-3-1): U. Đurić – N.Đurić, Tasić, Lalatović, Vukajlović – Okomijan, Nedeljković - Antić, Dimitrov, Sićović – Suraka. PARTIZAN (4-4-2): Kljajić - Vulićević, N.R. Miletić, Valijente, N. G. Miletić - Kosović, Zdjelar, Pantić, Janković - Gomes, Ožegović Prenos: ArenaSport 2
Azdaja Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Recko se bogami ne šali, Vranje čim udje u našu trećinu strepe igrači i teča a i ja mučen što gledam ovo.
Recommended Posts