mozzer Posted May 12, 2019 Posted May 12, 2019 (edited) 2 hours ago, dragance said: Bas će Mandarić da uloži svoje pare, da mu SNS isisa sve da se razumemo, tako je i kod nas. Sve će se ovo smeniti sa par godina, to su lešinari na sve strane i niko nema veze sa fudbalom (ili bilo kojim sportom). Potpis, tacka bez zareza i arhiviranje... dok ne dodje linglong Edited May 12, 2019 by mozzer
Ted Posted May 13, 2019 Author Posted May 13, 2019 Imaćemo vrlo dobar polozaj u Evropi ako osvojimo kup i potpuno rekonstruisemo ekipu. Sto ce reci da su nam izgledi mracni. Osvajanje kupa podrazumeva da ugazimo Nišku i Beogradsku Zvezdu, sto deluje malo nerealno. Ali deluje kao luk i voda u odnosu na sansu da se igracki kadar rekonstruise. Vec se pominje Aksentijevic, pa ako je po tome suditi bolje da nadjemo neku drugu zanimaciju za narednih godinu dana.
Azdaja Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 Nit boljeg koeficijenta nit gore ekipe, zar ne može sve u jednom. Inače I ako prođemo Niš ne radujem se finalu.
mozzer Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 1 hour ago, Ted said: pa ako je po tome suditi bolje da nadjemo neku drugu zanimaciju za narednih godinu dana. Ja ranije nisam verovao ali evo sada i iz licnog iskustva - Premier League (prvi put u zivotu da uopste nisam pratio nasu ligu ove godine) - i glava ne boli i jedva cekas utakmice i sve je tako lepo i realno i zanimljivo Dok Vuki Koki i ostale vazdupohlove u nasem fudbalu jednom ne zameni neki Linglong.... ali pravi...
Mark Rothko Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Quote Legenda srpskog glumišta Mihajlo Miša Janketić preminuo je danas u Beogradu u 81. godini, a ostaće upamćen i po tome što spada u onu grupu glumačkih doajena koja je navijala za Partizan. Jedan od najdarovitijih glumaca Jugoslovenskog dramskog pozorišta i scene u Jugoslaviji i Srbiji je po "naređenju" počeo da navija za crno-bele. Miša je na utakmice najviše odlazio tokom 60-tih godina, posle toga, nije bio toliko aktivan na stadionu, ali je navijačka strast ostala. Svoju navijačku pripadnost svojevremeno je ovako objašnjavao: - Otac mi je bio oficir i navijač Partizana, pa je i u moju krv usadio crnobelu boju. Miša je iza sebe ostavio četvoro dece, unuke i voljenu suprugu Svjetlanu Knežević (68) koju je oženio 1972. godine. RIP
kud u maglu Simoviću Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 rip večeras u 20 za finale kupa ima na o2
Ted Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 RIP sreca pa ne mogu da gledam. dobijamo 3-7 (3-0). dobro, krajnji rezultat je malo nategnut al ovo na poluvremenu moz da bude. btw. danas gostovao na jednoj televiziji, al nista me nisu pitali o tituli iz 46'
kud u maglu Simoviću Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 (edited) po levom boku dejstvuje uroš pavlović(17) biser iz druge najbolje omladinske škole nek je sa srećom dete e @Ted kad si neiskusan, u sred tog pametnog što si pričao si mogao samo da umetneš uz naglasak na maloj digresiji. pa opleteš ko profesor sve uz citat čika rajka Edited May 15, 2019 by kud u maglu Simoviću
J.R. Cash Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 Sto je igracina mali Lazar Pavlovic. Vec vidim kako mu sledece sezone navijaci Partizana opste s familijom dok istovremeno hejluju razne inozemne kese.
Ted Posted May 15, 2019 Author Posted May 15, 2019 (edited) e sad mi je bas zao sto ne mogu da gledam...zbog Pavlovica Edited May 15, 2019 by Ted
ZokiAsov Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 6 minutes ago, J.R. Cash said: Sto je igracina mali Lazar Pavlovic. Vec vidim kako mu sledece sezone navijaci Partizana opste s familijom dok istovremeno hejluju razne inozemne kese. Tapnuce ga u fiorentinu za 900 soma maraka
kud u maglu Simoviću Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 9 minutes ago, Mark Rothko said: Ovaj ipon na Pavloviću nije za penal? govedo iz resnika
Recommended Posts