nautilus Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 49 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: to skandiranje je namenjeno svom bivšem drugutm nekadašnjem članu grobarskog ganga, a sada članu novosadskog kartela dve kriminalne organizacije se prepucavaju tj jedna proziva drugu. sad treba da se vodi računa i o njihovim tananim osećanjima. to kad rešimo ima da svane lingdong takmičenju u zatvor i sa jednima i sa drugima nisam znao za to. jos malo pa ce imati transfer liste jebote. zatvor za sve
dragance Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Nije li prekid malo isceniran dok Čuka ne završi, pa da se vidi šta bi odgovaralo Voši, a ne štetilo poštenom protivniku?
mozzer Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 (edited) 16 minutes ago, dragance said: Nije li prekid malo isceniran dok Čuka ne završi, pa da se vidi šta bi odgovaralo Voši, a ne štetilo poštenom protivniku? Ma nemoguce! U Vuki Koki ligi? Sa gnusanjem odbijam da poverujem ui tako nesto, nemoguce! Pa hbt namestene su sve do jedne utakmice.... Edited April 7, 2019 by mozzer
dragance Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Koji se kurac onda nerviramo? iako je toga bilo i u Tolo ligi.
Azdaja Posted April 7, 2019 Posted April 7, 2019 Avaj, niko se ovde više ne nervira. Dok gmazura I Iliev puše kohibe i krive se od gudre, Savo i dalje drvo kako tek treba da ustanovi stanje u ekipi, a u igri mu je Sale kapiten da vadi iz ponora. Majku im jebem svima
mozzer Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Bas tako. Ja se vise ne nerviram jer ne pratim i puno puno je bolje I da se zahvalim vuki kokiju sto su mi pomogli da se jednom za svagda skinem sa ovog blatista od raspalog srpskog fudbala.
simple red white Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Prepošteni Partizan....šta reći a ne zaplakati...je li ovo 3 za 3?
Real sa Nišave Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 30 minutes ago, simple red white said: Prepošteni Partizan....šta reći a ne zaplakati...je li ovo 3 za 3? A ti navijaš za?
simple red white Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Ja navijam za Kalčopoli u srpskom fudbalu.
Azdaja Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 Ne bi imao za šta da navijas u tom slučaju. Pogledaj golove pavijane pa onda komentarisi tri za tri
Real sa Nišave Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 50 minutes ago, simple red white said: Ja navijam za Kalčopoli u srpskom fudbalu. Jaooo, nemojte vi o poštenju, sram vas bilo!
copkillah Posted April 8, 2019 Posted April 8, 2019 53 minutes ago, simple red white said: Ja navijam za Kalčopoli u srpskom fudbalu. Nadam da ne misliš na selektivan kalčopoli
Recommended Posts