samo_opusteno Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 minutes ago, gone fishing said: Osteceni za 2 penala. Prvo ovo kad Gajic namerno igra rukom i to u 16 a onda ovo kad Vujadin zverski startuje nad igracem.
bradilko Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Just now, samo_opusteno said: Osteceni za 2 penala. Prvo ovo kad Gajic namerno igra rukom i to u 16 a onda ovo kad Vujadin zverski startuje nad igracem.
theanswer Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 2 hours ago, ZokiAsov said: Nek si nam rekao to za zene sto svako malo ponavljas. Jako si nas zajebao i maestralno poentirao. Talking point sa pazi sad ne čak ni RSB nego sa severa direktno.
Lezilebovich Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 3 hours ago, samo_opusteno said: Mi ni ne kukamo nego govorimo o ociglednim situacijama. Ipak, i nakon ponistenog cistog gola za Zvezdu i priznatog iz ofsajda za Partizan vi i Pantic nadjete nacin da sebe predstavite kao zrtve. I dobro je sto je tako, da se zna ko su zene u crnom. Hvala na poređenju sa ženama u crnom. Vi onda predstavljate ono protiv čega se one bore i to je skroz tačno :slikatortesabrojem1:
MiddleClass Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 +1 Mi smo izrarelci koji im se rugaju u facu u Knezu i plesu ispred njih.
Mark Rothko Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 3 hours ago, gone fishing said: Nemoguće da ovo nije video. A znao je govedo da za butinu pokaže na kreč.
kud u maglu Simoviću Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 čokot grobar je jedna od većih psina proizašla iz maderine kuhinje a bilo ih je onoliko
gone fishing Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 - ako je to istina ne bih ga ja zadržavao srećan put prosipaču bodova
Mark Rothko Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 E, danas igra Partizan. Vanredno kolo u 18 časova kod nas u Hramu.
zema Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 u goste nam dolazi najprijatnije iznenadjenje ove sezone, biće prazdnik fuzbala
Filozof manijak Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 Da vidimo kako će odigrati FK Obilić, FK Radnički u Hramu fudbala...
Recommended Posts