Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FK PARTIZAN 2018/19

Featured Replies

Ma na đukiću smo prosipali kofu govana na svakih sedam dana a sada kada nam je trener ovaj mrtvi mirković koji "nema šta da zameri igračima" svi ćutimo.

Naravno da je uprava najkrivlja i zato joj i treba mazati "mirkovića" po glavi a još više kako vode klub i spartak pojačanja.

Očajna polačanja nedostojna Partizana plus trener koji je uspeo da bude još gori od štitarca...pa zna se: mrš svi iz Partizana!

Edited by BlackGeorge

• Replies 4.2k
  • Views 315.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

U pola sedam protiv Zemuna.

Za zemunce će igrati Nemanja Tomić koji je prešao u zemun iz grčkog drugoligaša trikale (grad pored čuvenog manastira meteori). 

Ne bi me čudilo da nadigra naše vedete...

Tošić na klupi.

PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Zakarić, Pantić, Ivanović – Nikolić, Rikardo. Rezerve: Kljajić, Vulićević, Tošić, Đerlek, Šehović, Šćekić, Kosović. Trener: Zoran Mirković.

Edited by BlackGeorge

Možda je bio penal

Zašto ovaj dobri čovek u plavom nije sudio penal malopre?

Jbt ovaj mali bucko kod Zemuna je Neca Tomic... koliko se ofucao covek.

Jbt ovaj mali bucko kod Zemuna je Neca Tomic...

+1 [emoji16]

Kakvo beskorisno govno Pantić. Ne zna da da loptu ni na 10 cm od sebe, a ista se od njega odbija kao od betonskog zida.

Buzdovan igra kao starter, u timu ponovo kosati Miletić.........totalni raspad.  Čudi me samo da Kosović nije bio starter.

Prezivesmo I ovo kolo, još dva pa na pauzu. 

Ringla pričao kako je hteo da se vrati ali dušmani mu nisu dali. 

Nema teme pa ako nekog zanima...

Igra se 1/8 finala Lige šampiona u kuglanju Partizan - Zaprešić.

live

Ako budu nešto uradili u kuglanju, nedaj bože osvoje tu ligu šampiona u kuglanju, odmah će za sledeću sezonu biti napravljen kuglaški klub crvena zvezda i da se postavi čović na čelo kuglaškog saveza te da se oni uguraju u ligu šampiona.

Tresko, Zvezda i Partizan se takmice u istoj ligi, Partizan je dosta bolji, pobedio je Zvezdu 7:1, mi smo u sredini tabele dok ste vi u samom vrhu

Opusti se malo, u svemu vidis Vucica i Covica a kad njih nema vilenis na Marinkovica i Kosovica

34 minutes ago, darkonet said:

Tresko, Zvezda i Partizan se takmice u istoj ligi, Partizan je dosta bolji, pobedio je Zvezdu 7:1, mi smo u sredini tabele dok ste vi u samom vrhu

Opusti se malo, u svemu vidis Vucica i Covica a kad njih nema vilenis na Marinkovica i Kosovica

uu jeee!

1 hour ago, darkonet said:

Znači već se raidi na tome.

Riki Gomeš za 1-0

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.