Kreator Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) Ma na đukiću smo prosipali kofu govana na svakih sedam dana a sada kada nam je trener ovaj mrtvi mirković koji "nema šta da zameri igračima" svi ćutimo. Naravno da je uprava najkrivlja i zato joj i treba mazati "mirkovića" po glavi a još više kako vode klub i spartak pojačanja. Očajna polačanja nedostojna Partizana plus trener koji je uspeo da bude još gori od štitarca...pa zna se: mrš svi iz Partizana! Edited December 4, 2018 by BlackGeorge
Kreator Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 (edited) U pola sedam protiv Zemuna. Za zemunce će igrati Nemanja Tomić koji je prešao u zemun iz grčkog drugoligaša trikale (grad pored čuvenog manastira meteori). Ne bi me čudilo da nadigra naše vedete... Tošić na klupi. PARTIZAN: Stojković – N. R. Miletić, Marković, Valijente, N. G. Miletić – Zdjelar, Zakarić, Pantić, Ivanović – Nikolić, Rikardo. Rezerve: Kljajić, Vulićević, Tošić, Đerlek, Šehović, Šćekić, Kosović. Trener: Zoran Mirković. Edited December 5, 2018 by BlackGeorge
Mark Rothko Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Zašto ovaj dobri čovek u plavom nije sudio penal malopre?
Lord Stef Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Jbt ovaj mali bucko kod Zemuna je Neca Tomic... koliko se ofucao covek.
Nebojsa Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Jbt ovaj mali bucko kod Zemuna je Neca Tomic...+1 [emoji16]
Tresko Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Kakvo beskorisno govno Pantić. Ne zna da da loptu ni na 10 cm od sebe, a ista se od njega odbija kao od betonskog zida. Buzdovan igra kao starter, u timu ponovo kosati Miletić.........totalni raspad. Čudi me samo da Kosović nije bio starter.
Azdaja Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 Prezivesmo I ovo kolo, još dva pa na pauzu. Ringla pričao kako je hteo da se vrati ali dušmani mu nisu dali.
Mark Rothko Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Nema teme pa ako nekog zanima... Igra se 1/8 finala Lige šampiona u kuglanju Partizan - Zaprešić. live
Tresko Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Ako budu nešto uradili u kuglanju, nedaj bože osvoje tu ligu šampiona u kuglanju, odmah će za sledeću sezonu biti napravljen kuglaški klub crvena zvezda i da se postavi čović na čelo kuglaškog saveza te da se oni uguraju u ligu šampiona.
darkonet Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Tresko, Zvezda i Partizan se takmice u istoj ligi, Partizan je dosta bolji, pobedio je Zvezdu 7:1, mi smo u sredini tabele dok ste vi u samom vrhu Opusti se malo, u svemu vidis Vucica i Covica a kad njih nema vilenis na Marinkovica i Kosovica
bradilko Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 34 minutes ago, darkonet said: Tresko, Zvezda i Partizan se takmice u istoj ligi, Partizan je dosta bolji, pobedio je Zvezdu 7:1, mi smo u sredini tabele dok ste vi u samom vrhu Opusti se malo, u svemu vidis Vucica i Covica a kad njih nema vilenis na Marinkovica i Kosovica uu jeee!
Tresko Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 1 hour ago, darkonet said: Tresko, Zvezda i Partizan se takmice u istoj ligi, Partizan je dosta bolji, pobedio je Zvezdu 7:1, mi smo u sredini tabele dok ste vi u samom vrhu Opusti se malo, u svemu vidis Vucica i Covica a kad njih nema vilenis na Marinkovica i Kosovica Znači već se raidi na tome.
Recommended Posts