Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2018/19

Ted

Recommended Posts

Posted
16 hours ago, copkillah said:

Fenomenalno je i preporučujem da se kupi katalog sa svim fotkama, stvarno je pravi dragulj.

+1

Dobio sam na poklon sjajnu majicu sa Morisijem - Everyday is like sunday, naravno

And now something completely different (izvinjavam se ali mnogo su jakke slike)

tmt_-RUSI-FKP-2018-15597-01-min.JPG?pism

tmt_-RUSI-FKP-2018-15607-01-min.JPG?pism

• Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

509

• kud u maglu Simoviću

453

• mozzer

273

• Ted

261

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vučelićevu sliku želim da vidim samo u Dnevniku, kao in memoriam

Posted

...ili u rubrici "Hronika", posle hapšenja.

(samo što od toga nema ništa)

Posted

Morrissey :puke:

Posted
1 hour ago, gervasius twinkleminkleson said:

Morrissey :puke:

Neka si ti rekao. Viva Hate!

Posted

Toza Marković za vođstvo protiv Zemuna...

Interesantno je da su sve šanse imali odbrambeni igrači, a i gol postigao centarhalf. 

Posted

Odbrana je najbolji napad! 

Posted

kako bi rekao rodonačelnik prepoznatljivog srbijanskog fudbalskog stila u narodu poznatog kao batađorizam ofanzivna defanziva

:fantom:

Posted

Ćuti umuljali smo dva, minijature for the win. 

Do kraja sezone samo gurati lovicu na 0-2 gola, Juve style 

Posted

Povredjen Pantic, uz zelje za brzi oporavak - mozda pocnemo da igramo fudbal... ah da fali nam 2-3 ozbiljna igraca

Posted

Tacno nas je jedan od retkih pismenih igraca kocio. Sad cemo da krenemo da igramo fudbal kad umesto njega bude igrao neki panj posvadjan s loptom. Samo je steta sto se nije ozboljnije povredio, mozda bismo uzeli duplu krunu.

Posted
1 minute ago, J.R. Cash said:

Tacno nas je jedan od retkih pismenih igraca kocio. Sad cemo da krenemo da igramo fudbal kad umesto njega bude igrao neki panj posvadjan s loptom. Samo je steta sto se nije ozboljnije povredio, mozda bismo uzeli duplu krunu.

Ne citas do kraja - fali nam 2-3 ozbiljna igraca... a posto su sve pare sklonjene i potrosene onda nista

Tragicno za mladog Danila je sto nije velika razlika da li igra on ili... Kicha Kosovic 

Posted (edited)

pantara je našao krivce za našu lošu igru i rezultate u kosoviću, mozzer u pantiću, crni georgije u mesiju, ja kažem da su sva trojica škart koji treba najuriti :D

- kada kažem škart poredim ih sa leom, jer sa igračima slabijeg kvaliteta od tog mi nećemo prismrdeti tituli

ej neko je u kići video naslednika ilić kapitena :lolol:

Edited by gone fishing
Posted
5 minutes ago, gone fishing said:

ja kažem da su sva trojica škart koji treba najuriti :D

+1

+za najurivanje: Urosevic, suboticki Runi Ivanovic, Svetu Markovica obavezno prodati ako hoce neko da ga uzme, naravno Mileta kosati... ubaciti mladje igrace plus 3 ozbiljna, ali bas ozbiljna igraca... za koja nema para jer su sve sklonili/ pokrali 

Posted

Koliko je ovo ozbiljna prica da vracamo Ivana Obradovica na zimu?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...