Ras Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 3 hours ago, Grandilof said: Odlican Bolleli, da vidis kad su Rafi uglavili najgoreg za prvo kolo. Ovaj osmi gem u trecem, servis Rafe, je bas bas bio brutalan. Odavno nisam video da neko bas ovoliko muci Rafu sa jednorucnim BH. Taj je gem, ispostavilo se bio ključni za set. Bolleli je pritiskao i imao i brejk lopte, ali je Nadal sve odbranio. Ono što sam u snimku video da je Bolleli nekoliko puta odigrao iz BH neverovatne kratke dijagonale i uopšte odigrao je kompetitivan meč sa Nadalom. Videćemo šta će se sa Rafom dalje dešavati, ne izgleda mi baš sveže.
levi Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 - laki luzer će igrati protiv lakog luzera Pešikan, Eurosport
Arkadija Posted May 29, 2018 Author Posted May 29, 2018 Jel taj moron komentarisao meč Berdih-Šardi? Ako jeste, neko ko slabije prati tenis , je mogao da pomisli da je Berdih fantastičan igrač, koga odlikuje psihička stabilnost i da je jako neobično kada izgubi 2 taj-brejka tako što je u oba vodio sa 4:1.
Malvo Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Pliskove su kao zirafe, noge su im izduzene i tanke, pritom tetovirane kao robijasi.
Zli Gli Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Pliskove su kao one najjeftnije raspale kurave sto spopadaju ljude pored puta i nude se za 10 evra, taj fazon. I ja bi tako bio frajer kad bi se gledala visina, svasta...
ivy Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 jeste Mladenovic jako zgodna,lepo ju je gledati ..ali su meni Sarapova i Cibulkova vrhunac sexepila za Pliskovu.. ima sad ova neka nova mala hrvatica isto zgodna,ne znam kako se zove...ugl balkanke vode sto se lepote tice
mlatko Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Da se upisem na temu, meni najlepe beachvolejasice. [emoji41]one pokrivene malo manje, ne zbog njih samih nego zbog nametnutih drustvenih obaveza koje ih sputavaju. ali nekome su i one najlepse.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Timmy Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Ne preterujmo, ima odgovarajuci topik za takvu lepotu sporta.
MiddleClass Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Simona Halep otkrila je u intervjuu za 'Sports Illustrated' da veruje da joj je odluka da smanji grudi pomogla da danas bude prva teniserka sveta. Dan kada je tenis umro za mene.
Tinman Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Dajte neki komentar za nas u rudnicima soli, vidim da je dobio prvi set 7:6
booyaka Posted May 30, 2018 Posted May 30, 2018 Hvala Vavrinki što je ispao i tako onemogućio Pešikana da izgovara njegovo prezime do kraja turnira.
Recommended Posts