May 29, 20186 yr Vrhunski je igrao Boleli, svakom drugom igracu bi uzeo bar jedan set. Protiv Rafe nije bilo dovoljno, iako je imao 4 set lopte u tajbrejku.
May 29, 20186 yr ^[emoji23] Morao je Rafa dobro da se oznoji za prva dva seta protiv Bollelija On se dobro oznoji posle dva gema, protiv bilo koga. [emoji41]
May 29, 20186 yr Izgleda potpuno neozbiljno, kao kiosk je. Ne razumem zasto je uopste odlucila da igra dok se ne dovede u red, nece dogurati daleko u svakom slucaju.
May 29, 20186 yr nema ni to veze,postoje nacini da se i to lepo obuce i bar malo prekrije ali ovaj spandeks sve jos vise naglasava
May 29, 20186 yr Serenče je cirkus mada malo pojačava utisak to što igra protiv Pliškove koja je jbg jedna (tj 2) od najzgodnijih tu ali Serena je pobedila sa ovim, šta god bude na kraju Edited May 29, 20186 yr by levi
May 29, 20186 yr 5 minutes ago, Malvo said: Pliskova najzgodnija? pa da. dugonoge, prsate što bi rekao pokojni Duško, Čehinje, šta tu ima da ne valja ok nisu lepe, imaju poveće nosingere, ali su zgodne kao sam đavo. za standarde wta
May 29, 20186 yr koja ti je onda prva? meni je Pliskova samo dugacka i nista vise..ko ofinger je sa 0 harizme.. Edited May 29, 20186 yr by ivy
May 29, 20186 yr prva? Kiki Mladenovic mislim nisam rekao da je Pliskova druga, nego jedna od.. a nije jedna nego dve, jer ima dve iste Pliskove nadam se da sam objasnio Edited May 29, 20186 yr by levi
May 29, 20186 yr I meni Pliskove bezveznjikave i antipaticne. Gerges i Cibulkova upravo igraju mec, tu vec ima stosta da se vidi Btw, jako lose izdanje Kruniceve i lak poraz vec na otvaranju protiv ispovredjivane veteranke Peng...