Jump to content
IGNORED

ROLAND-GARROS 2018

Arkadija

Recommended Posts

Posted

iovako je tesko osvojiti poen protiv Rafe, samo jos fali sudija da izmislja linije.

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Arkadija

42

• Timmy

31

• Ras

27

• mlatko

27

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
13 minutes ago, Majo said:

iovako je tesko osvojiti poen protiv Rafe, samo jos fali sudija da izmislja linije.

Nije mi jasno zbog čega je poen dodeljen Nadalu, a ne ponovljen?

Dominik Mladenović ima problema da stabilizuje servis i promašio je nekoliko zicera, ali drži ravnotežu.

Posted

Pošto je Tim propustio loptu sudija je uzviknuo aut.

Jedino je mogao Rafa da ispadne šmele i da zatraži ponavljanje poena,nije ali zato ima ovoliko GSa

Posted

Previše Tim ide na snagu, a premalo na preciznost, što više meč bude odmicao, imaće više problema...

Posted (edited)
4 minutes ago, Fakundo Sava said:

Pošto je Tim propustio loptu sudija je uzviknuo aut.

Jedino je mogao Rafa da ispadne šmele i da zatraži ponavljanje poena,nije ali zato ima ovoliko GSa

Učinilo mi se drugačije, da je Tim bio na udarcu, sudija uzviknuo aut i ovaj pustio.

Nema veze, da vidimo rasplet u 1. setu.

Edit: a rasplet očekivan :)

Edited by Ras
Posted
Just now, Jeremija said:

Previše Tim ide na snagu, a premalo na preciznost, što više meč bude odmicao, imaće više problema...

+1

vec vidjeno protiv Del Potra.

Posted

Tim sam sebe upropastio. A i nema prvi servis.

Posted
1 minute ago, keitel said:

Ovo je već raspad.

Dobro, mora se uzeti u obzir i pritisak prvog GS finala, koji je sigurno ogroman, bez obzira na Timovo prethodno iskustvo susreta sa Nadalom, čak i u Parizu.

Posted

Ma nije raspad, verujem da nije neka razlika u osvojenim poenima, jedino sto Rafa osvaja one vaznije. A i protiv njega jedino moze nas biljozder, e sad kada...

Posted
6 minutes ago, Majo said:

Ma nije raspad, verujem da nije neka razlika u osvojenim poenima, jedino sto Rafa osvaja one vaznije. A i protiv njega jedino moze nas biljozder, e sad kada...

Evo ti potvrde: jednak broj poena u drugom setu.

Posted (edited)

pogresan mec

Edited by 3opge
Posted
19 minutes ago, Majo said:

Ne igra Rafa čak ni nešto posebno, a Tim sigurno ima igru za bolje od ovoga. Mislim da je u poslednje vrijeme gradio svoj način igre tako da bude

kompetitivan na šljaci protiv njega. Činjenica je da se pogubio na početku oba seta, a ne može sebi dozvoliti žute minute.

Posted (edited)
6 minutes ago, keitel said:

Ne igra Rafa čak ni nešto posebno, a Tim sigurno ima igru za bolje od ovoga. Mislim da je u poslednje vrijeme gradio svoj način igre tako da bude

kompetitivan na šljaci protiv njega. Činjenica je da se pogubio na početku oba seta, a ne može sebi dozvoliti žute minute.

Pa to je to, tako blizu a tako daleko, secas se kako je Djokovic gubio od Nadala u pocetku sve izjednacene meceve. Snaga Nadala je u tome sto se resetuje posle svakog odigranog poena. Uzasan je, jbg.

Edited by Majo