Lancia Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 iovako je tesko osvojiti poen protiv Rafe, samo jos fali sudija da izmislja linije.
Ras Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 13 minutes ago, Majo said: iovako je tesko osvojiti poen protiv Rafe, samo jos fali sudija da izmislja linije. Nije mi jasno zbog čega je poen dodeljen Nadalu, a ne ponovljen? Dominik Mladenović ima problema da stabilizuje servis i promašio je nekoliko zicera, ali drži ravnotežu.
Fakundo Sava Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Pošto je Tim propustio loptu sudija je uzviknuo aut. Jedino je mogao Rafa da ispadne šmele i da zatraži ponavljanje poena,nije ali zato ima ovoliko GSa
Jeremija Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Previše Tim ide na snagu, a premalo na preciznost, što više meč bude odmicao, imaće više problema...
Ras Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 (edited) 4 minutes ago, Fakundo Sava said: Pošto je Tim propustio loptu sudija je uzviknuo aut. Jedino je mogao Rafa da ispadne šmele i da zatraži ponavljanje poena,nije ali zato ima ovoliko GSa Učinilo mi se drugačije, da je Tim bio na udarcu, sudija uzviknuo aut i ovaj pustio. Nema veze, da vidimo rasplet u 1. setu. Edit: a rasplet očekivan Edited June 10, 2018 by Ras
Lancia Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Just now, Jeremija said: Previše Tim ide na snagu, a premalo na preciznost, što više meč bude odmicao, imaće više problema... +1 vec vidjeno protiv Del Potra.
Arkadija Posted June 10, 2018 Author Posted June 10, 2018 Tim sam sebe upropastio. A i nema prvi servis.
Ras Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 1 minute ago, keitel said: Ovo je već raspad. Dobro, mora se uzeti u obzir i pritisak prvog GS finala, koji je sigurno ogroman, bez obzira na Timovo prethodno iskustvo susreta sa Nadalom, čak i u Parizu.
Lancia Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 Ma nije raspad, verujem da nije neka razlika u osvojenim poenima, jedino sto Rafa osvaja one vaznije. A i protiv njega jedino moze nas biljozder, e sad kada...
Ras Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 6 minutes ago, Majo said: Ma nije raspad, verujem da nije neka razlika u osvojenim poenima, jedino sto Rafa osvaja one vaznije. A i protiv njega jedino moze nas biljozder, e sad kada... Evo ti potvrde: jednak broj poena u drugom setu.
keitel Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 19 minutes ago, Majo said: Ma nije raspad, verujem da nije neka razlika u osvojenim poenima, jedino sto Rafa osvaja one vaznije. A i protiv njega jedino moze nas biljozder, e sad kada... Ne igra Rafa čak ni nešto posebno, a Tim sigurno ima igru za bolje od ovoga. Mislim da je u poslednje vrijeme gradio svoj način igre tako da bude kompetitivan na šljaci protiv njega. Činjenica je da se pogubio na početku oba seta, a ne može sebi dozvoliti žute minute.
Lancia Posted June 10, 2018 Posted June 10, 2018 (edited) 6 minutes ago, keitel said: Ne igra Rafa čak ni nešto posebno, a Tim sigurno ima igru za bolje od ovoga. Mislim da je u poslednje vrijeme gradio svoj način igre tako da bude kompetitivan na šljaci protiv njega. Činjenica je da se pogubio na početku oba seta, a ne može sebi dozvoliti žute minute. Pa to je to, tako blizu a tako daleko, secas se kako je Djokovic gubio od Nadala u pocetku sve izjednacene meceve. Snaga Nadala je u tome sto se resetuje posle svakog odigranog poena. Uzasan je, jbg. Edited June 10, 2018 by Majo
Recommended Posts