1n54jd3r Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 "just not thinking about tennis anymore"...wtf...je li ovo najava penzije ili sta?!?
Time Crisis Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Radije bih sačekao neku normalnu konf za štampu, tu je bukvalno uleteo sa terena i ispizidio. :P
Timmy Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Ma kakva pemzija jebote. Covek ce igrati jos 5-6 godina sigurno. E sad kako, to je pitanje... mada ja cjenim da ce biti bar jos 2-3 GS trofeja. A ovo je samo velika frustracija, teze mu je pao poraz nego nama. I mene to raduje
Grandilof Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 Nisi cuo dobro, rekao je : "...at the moment", bice to dobro, neka ga nek' pizdi malo.
1n54jd3r Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 mozda bi mu bilo pametno da propusti sezonu trave...mozda da se nakon toga prijavi i na neki manji turnir na betonu...fino bi mu legla neka titula za samopouzdanje, bilo kakva...plus bi bilo lepo da se malo popravi na atp listi pre US opena
mlatko Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 +1jebes travuSinsinati mu uvek lezaoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Ros Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 zasto bi propustio wimbledon? ima par nedelja vremena da se smiri, razmotri dalju saradnju sa vajdom, i da ide dalje. naravno da je ispizdio. svaka cast italijanu na ludackoj igri, ali je ovaj mec lako mogao otici u 3:1 za novaka.
Tinman Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Sta znam, meni to sto se tako ponasao na konferenciji za stampu i nije lose. Deluje mi da mu je stalo vise nego ranije.
Ros Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 on je otaljao tu konferenciju. zato je odmah i otisao pred novinare.
MiddleClass Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 3 hours ago, Ros said: zasto bi propustio wimbledon? Zasto ne? Ucini sve sto moze, a po ppp odigra i dobar tenis i izgubi od jebenog Cekinata. Ej Cekinata... i u proslom kolu je bio uzasan, ono juce je novi nivo jadnosti. Neka lijepo odmori i presabere se. Ne mora bas svakom anonimusu da Djovak bude mec karijere.
Time Crisis Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 7 minutes ago, MiddleClass said: Zasto ne? Ucini sve sto moze, a po ppp odigra i dobar tenis i izgubi od jebenog Cekinata. Ej Cekinata... i u proslom kolu je bio uzasan, ono juce je novi nivo jadnosti. Neka lijepo odmori i presabere se. Ne mora bas svakom anonimusu da Djovak bude mec karijere. Cekinato je u polufinalu gren slema i ima 24 godine, nije svako Nadal ili Beker da razvaljuje sa 17-18 godina, ne vidim čemu sprdnja.
Malvo Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 A sta ce da radi na travi sa onako nestabilnim servisom? Nece ni stici do Kverija.
booyaka Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 mozda bi mu bilo pametno da propusti sezonu trave...mozda da se nakon toga prijavi i na neki manji turnir na betonu...fino bi mu legla neka titula za samopouzdanje, bilo kakva...plus bi bilo lepo da se malo popravi na atp listi pre US openaAko propusti W gubi dosta bodova + što mu trava odgovara jer može da igra bez previše zamaranja.
levi Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 (edited) jel tačno da je Čekinjato kao mlađi sparingovao sa Noletom, kad je Noletu trebala taktička priprema za određene protivnike i situacije. tako da je sada znao šta ga čeka, i šta Nole radi u kojoj situaciji. a u međuvremenu je dovoljno napredovao /a Nole propo/ da to može i da iskoristi Edited June 7, 2018 by levi
Recommended Posts