Timmy Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 15 minutes ago, BlackGeorge said: 13 godina? Znači nijednom od kada igraju seniorski tenis. Ne, ne... Negde tamo davno kad je Masa bila dete od 16 leta, dobila je Serenu u finalu Wimbledona. I mislim odmah jednom posle toga. Onda joj je Serena nesto zamerila (ne secam se tacno sta, imale su i neku svadju...) Pa je Serena obecala sebi da nece vise izgubiti. I nije
Fakundo Sava Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Plus je Dimitrov dolio ulje na vatru Prvi i treći meč je dobila Maša,onog finala se dobro sećam,a posle toga čini mi se ni pišljiva seta
Grandilof Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Sa 17 godina to finale WImbledona i na kraju zavrsni turnir finale te godine. Francuzi kraljevi, nema reflektora, nema krova, kako im se cefne, bi komicna situacija kad su obe prisle mrezi i trazile da se prekine...
Fakundo Sava Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ali zato RG uvek ima najinteresantnije kadrove,slowmo kameru ,kvalitetne uglove kako bi nam dočarali lepotu tenisa Kada bi se sastali Serena i Sloun kakav bi to bio blaxploitation Kasatkina i Karo odličan meč,šteta za prekid
Boza_zvani_Pub Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 (edited) Ugradjuju krov valjda od 2020 Edited June 3, 2018 by Boza_zvani_Pub
Cash Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 12 minutes ago, Fakundo Sava said: Kasatkina i Karo odličan meč,šteta za prekid +1
mlatko Posted June 3, 2018 Posted June 3, 2018 Ugradjuju krov valjda do 2040Ako, akoInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Cash Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Neverovatan tenis igra Kasatkina,neverovatan. Ona i Halep u finalu
Jeremija Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Anderson ima strašan mentalni blok i nikada ga neće prevazići...
Grandilof Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Boze sacuvaj sta je on izgubio. Serena odustala od turnira.
Malvo Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 (edited) Kakvo pilicarsko ponasanje. Bas da vidimo hoce li joj RG slati komisiju da vidi da li je zaista povredjena, ili to bese vazi samo za one koji odustanu posle pocetka? Ovo je veliko nepostovanje prema turniru i igracicama koje je izbacila, bukvalno je pobegla. Tacno sam znao kad sam video da se nesto prenemagala na dubl mecu. A nista joj ceo turnir nije falilo. Edited June 4, 2018 by Malvo
mlatko Posted June 4, 2018 Posted June 4, 2018 Njeno je pravo da igra i duznost da se povuceInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
Arkadija Posted June 4, 2018 Author Posted June 4, 2018 Serena je umela da se povuče sa turnira kada je nezadovoljna nečim, ali da je verovatni razlog skor sa Mašom, pa to je ponašanje na nivou nižih razreda osnovne škole.
Recommended Posts