June 2, 20186 yr svaka čast Gofanu, ali komentator je izgleda stavio ozbiljan novac na njega. navija jače nego njegov box honorable mention, rts sa izborom prenosa, Nadal - Gaske
June 2, 20186 yr Monfis izgleda kao psihicki bolesnik u begu. Sto moze da bude i plus u 5. setu.Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
June 2, 20186 yr ali kad kaze Monfis mi je bio jedan od omiljenih igraca do ovog meca ali ovo je necuveno...kakav car...a ovaj se prenemaze i presavija bez daha na svakom mecu kada sam ga zakacio na tv
June 3, 20186 yr 20 minutes ago, booyaka said: Plavušanko je zreo da završi turnir danas. Plavušanko je zreliji. Zato nije završio turnir ni protiv Lajovića, a ni protiv Džumhura (koji je odigrao daleko bolji meč nego Lajović). Da li će završiti danas, videćemo. U TB drugog seta je bio bolji, odnosno odlučniji od Kačanova i zasluženo dobio. Dobar meč.
June 3, 20186 yr Plavušanko je zreliji. Zato nije završio turnir ni protiv Lajovića, a ni protiv Džumhura (koji je odigrao daleko bolji meč nego Lajović). Da li će završiti danas, videćemo. U TB drugog seta je bio bolji, odnosno odlučniji od Kačanova i zasluženo dobio. Dobar meč.Duci je riknuo već u četvrtom setu, Džumhur nije imao problem sa kondicijom i bio je kompetitivan do kraja, ali jeste plavušanko rešio karakterom taj meč. Rekao bih da Kačanov igra bolje od obojice, biće zanimljivo i neizvesno, tako sada izgleda.
June 3, 20186 yr Kačanov u ovom izdanju je pljunuti Safin. Ne znam da li će izvući ovo do kraja ali bilo bi dobro da se izvuče iz neke pozicije mediokriteta u kojoj je bio poslednjih par godina.
June 3, 20186 yr Rekoh juče kada sam ga (Kačanova) gledao u nastavku protiv Puja da je bio odličan, evo ga i danas.
June 3, 20186 yr Izvinjavam se zbog upadice koja nema veze sa tenisom ali zašto Kačanov kad je Hačanov?