borris_ Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Legenda :( Tata ga je gledao volio. Moj prijatelj kolimbijac, bivši profesionalni fudbaler mi je pričao o njemu (bio je legenda u južnoj americi).
samo_opusteno Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Pred Keln je izjavio nesto u stilu da docekam da ih dobijemo pa mogu da umrem... Eto docekao je, a i Zvezdu u LS. Dao mnogo i kao igrac i kao trener, legenda.
harper lee Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Unikatan, neponovljiv igrac. O njemu se zaista nista ne moze reci osim - Seki. Toliko je bio veliki i jedinstven da ga se moglo opisati i objasniti samo njegovim sopstvenim nadimkom. Pocivaj u miru majstore.
James Marshall Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 O jbt, šta je ovo zaredalo, kakav prethodni mjesec :/ Pozdrav majstoru
darkonet Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 citao sam da je izjavio da je najbolju utakmicu odigrao protiv Stutgarta (4:2) i da je igrac koji ga je cuvao posle te utakmice napustio fudbal hvala mu na svemu, veliki majstor
porucnik vasic Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Генерација мог ћалета, који иако је у то време био заклети југословен, није омашио ниједну Шекијеву утакмицу у Београду. Уметник, звезда, једини истински европски Бразилац, који се неким чудом родио на Балкану. Цартсво му Небесно!
Moća Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Driblaj Seki...Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Meazza Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 2 hours ago, porucnik vasic said: Генерација мог ћалета, који иако је у то време био заклети југословен, није омашио ниједну Шекијеву утакмицу у Београду. Уметник, звезда, једини истински европски Бразилац, који се неким чудом родио на Балкану. Цартсво му Небесно! Jedini istinski evropski Garrincha.
Cane Vukic Prebranac Posted January 5, 2019 Posted January 5, 2019 Вјечна слава Шекију, синониму за фудбал и Црвену звезду. Кад сам скоро питао свог деду, окорелог звездаша, ко је најбољи фудбалер којег је гледао, рекао је: "Џајић. Био је најкомплетнији, светска класа. Али највише сам волио да гледам Шекија."
Recommended Posts