Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

Posted

iz ove sadasnje ekipe, za evropske kvalifikacije je kljucno da ostanu borjan, degenek, jovancic i marin. za ostale, koji se prodaju, mogu da se nadju zamene bar istih kvaliteta.

rodic, stojkovic, savic, jovicic, ben, boaci, a posebno pavkov tesko da ce dostici vecu cenu od sadasnje. eventualno da se saceka kraj sezone jer je traziste aktivnije. u sustini sve ovo su igraci vise za istok nego za zapad. osim eventualno bena.

od prolecnog dela ocekujem da terzic, babic, causic, jirka i joveljic pokazu koliko mogu, tj ocekujem bas veliki napredak u igri, posebno kod causica i babica, jer nisu vise toliko mladi igraci i da je vreme da pokazu kvalitet.

to bi po meni bio tim koji treba da iznese prolece i pocne evropske kvalifikacije: borjan, (desni bek), babic, degenek, terzic, jovancic, causic, (levo krilo), jirka, marin i spic

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Lepo je gospodin Dimitrije primetio još pre par meseci. Ceo ovaj performans od harpera mi slušamo već par meseci isključivo, jer trener ne igra sa onih 11 koji se njemu najviše dopadaju. Zbog zabluda zasnovanim isključivo na selektivnim i logički neosnovanim abrovima iz kluba mi smo ovde taoci njegovih teorija koje imaju više rupa nego švajcarski sir. Njegova je sreća da nemam vremna i živaca da poubijam svaki besmisleni argument koji je ovde napisao, mada to ne bi bilo dovoljno, jer je čovek proglasio "pobedu" njegove misli, par dana nakon što je saopštio kako će "zlobno cerekati dok nas Liverpul bude punio", zbog izmišljenog rasizma. To koliko je on sa nogama na zemlji govori i činjenica da "prezire bivšeg trenera Čukaričkog".

No, svako ima pravo na mišljenje.

Posted
3 hours ago, Bright Billy said:

slazem se oko prvog dela tvog posta. ocigledno se pravi prostor za raznorazne causice. 

sto se aeka tice, mislim da gresis. valjda je bolje ziveti u atini i boriti se za tituli i ls nego se u nekoj nemackoj vetrojebini boriti za bundeslugaski opstanak... 

gde ima bolje od nemacke :D uber alles :P

nego je l ovo stvarno da neki igrac zvezde ima ponudu bundesligaske ekipe? promaklo mi da nemci pisu o tome

Posted

ma lupio sam cisto da bude smesnije... 

u svakom slucaju ne svidja mi se sto krsticic odlazi a za jebisilija navodno odbijaju ponude.

Posted
2 hours ago, Nemanja Posrbica said:

Lepo je gospodin Dimitrije primetio još pre par meseci. Ceo ovaj performans od harpera mi slušamo već par meseci isključivo, jer trener ne igra sa onih 11 koji se njemu najviše dopadaju. Zbog zabluda zasnovanim isključivo na selektivnim i logički neosnovanim abrovima iz kluba mi smo ovde taoci njegovih teorija koje imaju više rupa nego švajcarski sir. Njegova je sreća da nemam vremna i živaca da poubijam svaki besmisleni argument koji je ovde napisao, mada to ne bi bilo dovoljno, jer je čovek proglasio "pobedu" njegove misli, par dana nakon što je saopštio kako će "zlobno cerekati dok nas Liverpul bude punio", zbog izmišljenog rasizma. To koliko je on sa nogama na zemlji govori i činjenica da "prezire bivšeg trenera Čukaričkog".

No, svako ima pravo na mišljenje.

Mali, ne sviraj kurcu.

Posted
4 hours ago, triple_nippled said:

iz ove sadasnje ekipe, za evropske kvalifikacije je kljucno da ostanu borjan, degenek, jovancic i marin. za ostale, koji se prodaju, mogu da se nadju zamene bar istih kvaliteta.

rodic, stojkovic, savic, jovicic, ben, boaci, a posebno pavkov tesko da ce dostici vecu cenu od sadasnje. eventualno da se saceka kraj sezone jer je traziste aktivnije. u sustini sve ovo su igraci vise za istok nego za zapad. osim eventualno bena.

od prolecnog dela ocekujem da terzic, babic, causic, jirka i joveljic pokazu koliko mogu, tj ocekujem bas veliki napredak u igri, posebno kod causica i babica, jer nisu vise toliko mladi igraci i da je vreme da pokazu kvalitet.

to bi po meni bio tim koji treba da iznese prolece i pocne evropske kvalifikacije: borjan, (desni bek), babic, degenek, terzic, jovancic, causic, (levo krilo), jirka, marin i spic

Nema tu sta je kljucno ili nije, nema nikakvog plana osim u Terzicevim izjavama, prodaje se sta moze za pare koje mogu da se dobiju. Krsticic je bio jedan od tih igraca koje je trebalo sacuvati, kakav crni Jovancic, ali je vec neko vreme jasno da je nezadovoljan kako stvari idu i ocekivao sam da ce otici. U tom smislu se nista nije promenilo u odnosu na neke ranije periode. Jovancic je upotrebljiv i dobar igrac za nase prilike ali nije u istoj kategoriji sa Krsticicem.

Causic nema kvalitet pa ga nece ni pokazati. Izgledace on bolje jer na prolece igramo samo domacu ligu i to pola utakmica protiv ekipa koje ce uciniti sve da izgube ali kako krenu evropske utakmice vratice se na ono sto je igrao jesenas jer bolje ne ume. Isto vazi i za Simica. To su igraci koji su propustili bitne godine u svom fudbalskom razvoju i nisu naucili neke osnovne stvari, niti ce. Causic i Simic mogu da igraju ozbiljan fudbal samo u nekom FM ako im programer napuca brojke, u stvarnosti su u pitanju igraci koji se saplicu o loptu kad god dignu pogled sa nje jer nikad nisu naucili cak ni da je kontrolisu u valjku, a o "komplikovanijim" fudbalskim stvarima kao sto su pas, for, sut, dribling, pregled igre i slicno da i ne govorim. Dugacki i "analiticki" postovi likova koji su najblize fudbalu bili na tribinama i nikada nisu naucili da sutnu loptu kako treba od Causica i Simica nece napraviti bolje igrace, koliko god se upinjali da ih ucine boljim.

Bukvalno 15-30 sekundi je potrebno da vidis da li neko zna da igra fudbal, toliko je vremena potrebno da igrac primi loptu, zadrzi je pod pritiskom, potrci s njom i onda je na kraju doda ili sutne. Jedna kompleksna fudbalska akcija sastavljena od osnovnih elemenata igre, eto toliko je potrebno. U savremenom fudbalu brzinu igre najvise definisu tehnicke performanse igraca kad su upravo ti osnovni elementi igre u pitanju, vise i od kondicije i kvaliteta terena, koji takodje znacajno uticu. Kvalitetan prijem iz kojeg se odmah pokrece sledeca radnja, pas u liniju kretanja umesto na poziciju gde se igrac nalazi u trenutku davanja pasa, visina, snaga i ostrina pasa u zavisnosti od toga koliki prostor se savladjuje i protiv kako postavljene odbrane, krace receno tehnika koja ti omogucava da automatski realizujes ono sto si video na terenu i zamislio da uradis. To je no brainer u savremenom fudbalu i na osnovu pretpostavke da svaki igrac to moze se formiraju postavke igre i definisu taktike. Ko danas ima vremena da ceka igraca u poziciji koji stoji i prima balon pas od par sekundi a onda jos par sekundi provede svadjajuci se sa loptom dok je ne utera ispred sebe da moze da potrci s njom. To su Causic i Simic, igraci koji nominalno imaju neke prednosti u brzinskim i taktickim svojstvima ali nisu nista drugo do najbocnija zabluda jer to sto imaju ne mogu da realizuju zbog kriminalne tehnike.

Posted

kaki je ovo raspad ide i savic, a nije poslednji koji ide.. ko da mi zaostajemo za prvim 20 bodova :coffee:

Posted

Nije otisao jos uvek... Gde zuris?
Prelazni rok je od 15.1.

Posted

Gobelja još uvek nije produžen?:dry:

Posted

savicu je, po mom misljenju, vreme da ide. i zamena je vec stigla tako da to verovatno nece biti problem. 

borjan, degenek, krsticic, ben i marin se izdvajaju kvalitetom i realno su okosnica ekipe. njih bi valjalo zadrzati al izgleda da se 1 terza ne slaze samnom...

Posted

A jbg zato je Terza tu gde jeste...:fantom:

Posted

Krenuli smo zestoko u dovodjenje "pojacanja", formiramo novu VVV osovinu (Vulic, Vidic, Vasiljevic) od velikih talenata iz domaceg prvenstva. Poseban hitac je talentovani mladi napadac Zlatibora sa zvucnim prezimenom koji jedva da ima 25 godina. Sto bi se reklo, ulaganje u buducnost.:D

Posted

Dosao je izgleda i neki Danilovic iz Banjaluke. Vreme je da Apolo okaci sliku.

Posted
2 minutes ago, los borrachos said:

Dosao je izgleda i neki Danilovic iz Banjaluke. Vreme je da Apolo okaci sliku.

To je sve u sklopu one Terziceve ideje o smanjivanju igrackog kadra.:laugh:

Vecina tih likova koji se dovode nece ni zaigrati za Zvezdu. Primace od kluba ozbiljne pare da bi igrali u drugim klubovima na pozajmicama i onda ce se jednog dana samo pojaviti informacija da je s njima raskinut ugovor a da nisu ni obukli Zvezdin dres. Terzic je ekspert za takve kombinacije, da sa drugarima iz raznih opskurnih klubova podeli lovu kroz besmislene transfere nepotrebnih igraca. Ovaj Vidic sto ga dovode ce u Zemun iz kojeg smo bez potrebe dovodili Simica za ozbiljne pare i procenat od dalje prodaje, pre toga smo u klub iz kojeg dolazi (Zlatibor) poslali izvesnog Cupica, golmana, kojeg smo kupili od OFK iako niti je talentovan, niti nam treba za bilo sta, o kombinacijama sa Spartakom iz Subotice su vec tomovi napisani. To je jednostavno pranje para i samo tome i sluzi.

I posle mi neko dodje i pise o strategiji kluba, zadrzavanju najbitnijih igraca i slicno. Samo na ove cetiri Terziceve kombinacije potrosili smo vise para od toga kolika je razlika izmedju onoga sto smo mi i AEK ponudili Krsticicu. Zato Krsticic ide u AEK a mi pojacavamo nasim parama Zemun, Zlatibor i druge Terzine stekove za izvlacenje para.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...