Čutura Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 57 minutes ago, slow said: dajte neki link za gledanje tekme 55 minutes ago, Frank Pembleton said: uh Jbmti gde pronaći arenu da se gleda ovo evo
renne Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 6 minutes ago, porucnik vasic said: Нека буде што бити не може... нека буде борба непрестана
Lord Protector Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 8 minutes ago, Čutura said: evo hvala
Milosh76 Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Stojković, Degenek, Rodić - Čaušić, Jovančić - Ben, Marin, Simić - Pavkov.Klupa: Popović, Jovičić, Ebisilio, Babić, Joveljić, Jevtović, Boaći.Pari Sen Žermen: Bufon - Kerer, Tijago Silva, Kimpembe, Bernat - Di Marija, Verati, Markinjos, Nejmar - Mbape, Kavani.Klupa: Areola, Menije, Dani Alves, Čupo Moting, Draksler, Rabio, Dijabi.Bice cupavo...
FPLS Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 3 minutes ago, Milosh76 said: Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Stojković, Degenek, Rodić - Čaušić, Jovančić - Ben, Marin, Simić - Pavkov. Klupa: Popović, Jovičić, Ebisilio, Babić, Joveljić, Jevtović, Boaći. Pari Sen Žermen: Bufon - Kerer, Tijago Silva, Kimpembe, Bernat - Di Marija, Verati, Markinjos, Nejmar - Mbape, Kavani. Klupa: Areola, Menije, Dani Alves, Čupo Moting, Draksler, Rabio, Dijabi. Bice cupavo... I sta kazes, balerina lupeta gluposti? Kako nas troluje Miloe s ovim Causicem, nadrealno. Gobelja vs Nejmar
MiddleClass Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Bobe Pavkovic veli da ce biti zajebano jer igramo sa dva nova tandema Stojkovic - Degenek i Causic - Jovancic. Bitno je da damo gol vise od njih, a ne sumnjam u to.
Jozef K. Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Kako li je dobar taj Simić, kada ima prednost u odnosu na Ebisilija. Gobelja igra. Daje Miloje tri fore.
borris_ Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Brojke kazu da postizete min jedan gol. Te iste brojke kazu da i mi postizemo min jedan gol.
Dimitrije Posted December 11, 2018 Author Posted December 11, 2018 Milojevic je trener i najbolje zna koga i zasto stavlja u startnih 11. Ja bih vise voleo da vidim Jovicica i Lorenca umesto Causica odnosno Simica, kao sto bih vise voleo da Gobeljica na klupi i Stojkovica na desnom beku. Ali ja nisam trener i moje poznavanje fudbala je daleko od profesionalnog.
Jozef K. Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Milojevic je trener i najbolje zna koga i zasto stavlja u startnih 11. Ja bih vise voleo da vidim Jovicica i Lorenca umesto Causica odnosno Simica, kao sto bih vise voleo da Gobeljica na klupi i Stojkovica na desnom beku. Ali ja nisam trener i moje poznavanje fudbala je daleko od profesionalnog. Isto mišljenje imam. A valjda Milojević zna zbog čega je tako. Sa druge strane to razmišljanje je dovelo do minus dva u Napulju, a onda kada su ušli Jovančić i Ebisilio zaigrali smo baš dobro.
MiddleClass Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Sa trece strane i Napoli je povukao rucnu.
Jozef K. Posted December 11, 2018 Posted December 11, 2018 Sa trece strane i Napoli je povukao rucnu.Pobeda od dva razlike dovela ih je da sa minimalnim porazom ispadaju. Da je ostalo 3-0 ili 4-1, Liverpulu bi trebala pobeda od dva razlike.
Recommended Posts