Jump to content
IGNORED

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Dimitrije

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milosh76

1015

• Bright Billy

796

• harper lee

670

• MiddleClass

602

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pa kazu Srbija vrsila opstrukciju istrage

zato sutra da dobijemo pa da im se useremo i u Arape i u istragu

Posted
1 hour ago, Milosh76 said:

Dva meseca pošto je francuski "L’Ekip" preneo informaciju da "neimenovani visoki funkcioner Crvene zvezde uplatio pet miliona evra na pobedu Parižana sa pet i više golova razlike" u drugom kolu Lige šampiona, posle čega je UEFA pokrenula istragu, ista će najverovatnije biti prekinuta, piše "Mond".

Ali po tom istom "Mond"-u se potencira da je Srbija "usporila" istragu u prvih 48 sati i da ih je Interpol ispalio, i da nema dokaza, blabla...  Nego ta cujemo od Terze Madjije koliko ce francuska stampa na plati za ove klevete i njihove "pouzdane informante"

Posted

Ispalo je da nasi mediji ne znaju francuski tj. preneli su ono sto nama odgovara, bez tog dela o kocenju srpskog tuzilastva.

Istina je obicno u sredini, ali dobro... u svakom slucaju to ce se resiti za jedno mesec-dva

Posted

Milose, nije uefa pokrenula istragu nego francusko tuzilastvo. Ne valja ti citat.;)

Posted

Kako ovo podseća na tamo neki mart, valjda 1987. godine i utakmice sa Realom na Mari ... Doduše, toplije je jedno desetak stepeni, ali biće i ovo jedno čudesno veče, veče za nezaborav i fudbalske anale ...

Posted
Kako ovo podseća na tamo neki mart, valjda 1987. godine i utakmice sa Realom na Mari ... Doduše, toplije je jedno desetak stepeni, ali biće i ovo jedno čudesno veče, veče za nezaborav i fudbalske anale ...
Iskreno se nadam da će podsećati samo po ishodu, jer što se temperature tiče, i trideset godina kasnije imam noćne more od iste...

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

Posted
Iskreno se nadam da će podsećati samo po ishodu, jer što se temperature tiče, i trideset godina kasnije imam noćne more od iste...

+1
Tad sam se smrzao kao retko kada u životu, a nije da se nisam smrzavao
Posted

Borjan – Gobeljić, Stojković, Degenek, Rodić –  Čaušić, Jovančić – Ben, Marin, Simić – Pavkov.

Zulo stoper :mellow:

Posted
Borjan – Gobeljić, Stojković, Degenek, Rodić –  Čaušić, Jovančić – Ben, Marin, Simić – Pavkov.

Zulo stoper :mellow:
Ako bude ovako manji je problem Žulo štoper. Gobelja je pokazao protiv Napolija šta može. Oba gola u I njegova.
Posted

Balerina lupeta gluposti... igrace Babic i Jovicic umesto Causica i Gobeljica, a Stojkovic ce biti desni bek

Posted

Imam 2 istoka viska ako je neko zainteresovan nek se javi na pm.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted
1 hour ago, Hobbit slayer said:

59 minutes ago, renne said:

+1
Tad sam se smrzao kao retko kada u životu, a nije da se nisam smrzavao

Где сте ви били? Ја сам био на северу и толико смо били згурани и сабијени да се ни не сећам те хладноће. Добро, мало се и попило. :blush:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...