Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pod sjajem zvezda letnjih noci beogradskih...

Featured Replies

Ben je dosao povredjen iz reprezentacije, mozda nije 100% spreman...

Videcemo oko 20h kad objave zvanicno timove

Moguce je i Ben umesto Kafua...

Borjan
Stojkovic,Savic,Degenek,Rodic,
Jovicic,Krsticic,Causic,
Ben,Marin,
Boaci 

• Replies 12.2k
  • Views 853.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

da li je jebeno realno da ce jovicic opet igrati, a ebisilio nece? razumem strah od protivnika, batadjorizam koji se izucava na nasim i grckim skolama, i sve, ali covece, ne moze bakula da ti igra pre ebisilija, ali nikako, posebno sada kada si doveo i causica koji bi valjda trebalo da zameni bas tog bakulu

ako je uopste ovaj milosev sastav validan, a video sam takve najave i pre, samo nisam zeleo da verujem u to

Edited by Nikodije

Jbte svi imate neke VIP ulaznice ....

Jbnti necu stici ni da se roknem sa jedno 2-3 piva pre nego sto se savalim pred TV...

sa Marinom i Cafuom nema toliko pomaganja bekovima kao sa Radonjom i Benom. ako budu igrali Bakula Čaušić i Krstičić, to će biti između ostalog i da bi pokrivali bokove kad Marin i Cafu krenu u sredinu, što će često da rade

17 minutes ago, levi said:

sa Marinom i Cafuom nema toliko pomaganja bekovima kao sa Radonjom i Benom. ako budu igrali Bakula Čaušić i Krstičić, to će biti između ostalog i da bi pokrivali bokove kad Marin i Cafu krenu u sredinu, što će često da rade

Kafu je sto se defanzive tice nas daleko najkorisniji krilni igrac.

ako protiv napolija kuci krenemo s ovom trojicom u sredini, strepim da pomislim na startnih 11 za dve nedelje. no dobro, miloe znae...

34 minutes ago, Nikodije said:

da li je jebeno realno da ce jovicic opet igrati, a ebisilio nece? razumem strah od protivnika, batadjorizam koji se izucava na nasim i grckim skolama, i sve, ali covece, ne moze bakula da ti igra pre ebisilija, ali nikako, posebno sada kada si doveo i causica koji bi valjda trebalo da zameni bas tog bakulu

ako je uopste ovaj milosev sastav validan, a video sam takve najave i pre, samo nisam zeleo da verujem u to

Da izvines... malo seruckas sa tim batadjorizmom. Otkako je Milojevic trener Zvezda nikad nije igrala "batadjorizam", a kad gledas poslednjih 20 godina, na prste jedne ruke se mogu nabrojati takve utakmice.

Ajde mani se pljuckanja, makar danas.

A jebiga, ne znam kako je Batadjorizam ako ti igra jedan defanzivno orjentisani veznjak. Ionako necemo vidjeti mnogo lopte...

Ja i dalje mislim da ce biti klasican sasta, Krsticic i Jovicic na sredini, ispred 3 od ova 4 [ne bi me iznenadilo da Cafu startuje, moj je utisak da je on medju boljima defanzivno na toj poziciji].

Kakav batadjorizam, svaki poen se placa.

Edited by John Coltrane

DnYMlqEXsAAE2HH.jpg:large

gazi

Sredjeno 3 za 3 :)

Ali Dobrivoje. Zasto sedi?!

idemo

DnYY-LUWwAI0gfU.jpg

5 minutes ago, John Coltrane said:

Ali Dobrivoje. Zasto sedi?!

Dobrivoje je ortak sefu Napolija

5 minutes ago, renne said:

idemo

DnYY-LUWwAI0gfU.jpg

Nikako mi nije jasan Žile sa ostavljanjem Dedijera konstantno na klupi, na kojoj nema ni Ajdinovića...:isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.