Milosh76 Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Ben je dosao povredjen iz reprezentacije, mozda nije 100% spreman... Videcemo oko 20h kad objave zvanicno timove Moguce je i Ben umesto Kafua... BorjanStojkovic,Savic,Degenek,Rodic,Jovicic,Krsticic,Causic,Ben,Marin,Boaci
Nikodije Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 (edited) da li je jebeno realno da ce jovicic opet igrati, a ebisilio nece? razumem strah od protivnika, batadjorizam koji se izucava na nasim i grckim skolama, i sve, ali covece, ne moze bakula da ti igra pre ebisilija, ali nikako, posebno sada kada si doveo i causica koji bi valjda trebalo da zameni bas tog bakulu ako je uopste ovaj milosev sastav validan, a video sam takve najave i pre, samo nisam zeleo da verujem u to Edited September 18, 2018 by Nikodije
Frank Pembleton Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 Jbte svi imate neke VIP ulaznice .... Jbnti necu stici ni da se roknem sa jedno 2-3 piva pre nego sto se savalim pred TV...
levi Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 sa Marinom i Cafuom nema toliko pomaganja bekovima kao sa Radonjom i Benom. ako budu igrali Bakula Čaušić i Krstičić, to će biti između ostalog i da bi pokrivali bokove kad Marin i Cafu krenu u sredinu, što će često da rade
harper lee Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 17 minutes ago, levi said: sa Marinom i Cafuom nema toliko pomaganja bekovima kao sa Radonjom i Benom. ako budu igrali Bakula Čaušić i Krstičić, to će biti između ostalog i da bi pokrivali bokove kad Marin i Cafu krenu u sredinu, što će često da rade Kafu je sto se defanzive tice nas daleko najkorisniji krilni igrac.
Calavera Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 ako protiv napolija kuci krenemo s ovom trojicom u sredini, strepim da pomislim na startnih 11 za dve nedelje. no dobro, miloe znae...
Milosh76 Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 34 minutes ago, Nikodije said: da li je jebeno realno da ce jovicic opet igrati, a ebisilio nece? razumem strah od protivnika, batadjorizam koji se izucava na nasim i grckim skolama, i sve, ali covece, ne moze bakula da ti igra pre ebisilija, ali nikako, posebno sada kada si doveo i causica koji bi valjda trebalo da zameni bas tog bakulu ako je uopste ovaj milosev sastav validan, a video sam takve najave i pre, samo nisam zeleo da verujem u to Da izvines... malo seruckas sa tim batadjorizmom. Otkako je Milojevic trener Zvezda nikad nije igrala "batadjorizam", a kad gledas poslednjih 20 godina, na prste jedne ruke se mogu nabrojati takve utakmice. Ajde mani se pljuckanja, makar danas.
gervasius twinkleminkleson Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 A jebiga, ne znam kako je Batadjorizam ako ti igra jedan defanzivno orjentisani veznjak. Ionako necemo vidjeti mnogo lopte... Ja i dalje mislim da ce biti klasican sasta, Krsticic i Jovicic na sredini, ispred 3 od ova 4 [ne bi me iznenadilo da Cafu startuje, moj je utisak da je on medju boljima defanzivno na toj poziciji].
John Coltrane Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 (edited) Kakav batadjorizam, svaki poen se placa. Edited September 18, 2018 by John Coltrane
Boza_zvani_Pub Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 5 minutes ago, John Coltrane said: Ali Dobrivoje. Zasto sedi?! Dobrivoje je ortak sefu Napolija
hrkljush boys_2 Posted September 18, 2018 Posted September 18, 2018 5 minutes ago, renne said: idemo Nikako mi nije jasan Žile sa ostavljanjem Dedijera konstantno na klupi, na kojoj nema ni Ajdinovića...
Recommended Posts